SPOR Haber Girişi : 23 Eylül 2017 14:10

Bursa KAI Federasyonu Kars 36 Sporu Yalnız Bırakmadı

Bursa KAI Federasyonu Kars 36 Sporu Yalnız Bırakmadı
Ziraat Türkiye kupası eleme turunda Muş Spor ve Iğdır sporu eleyerek bir üst tura yükselen Kars 36 Spor Balıkesir Sporla karşılaştı.
Kars Güncel- Maçı izlemek ve Kars 36 spora destek olmak üzere Bursa'da bulunan Kars Ardahan ve Iğdırlılar Balıkesir'e giderek Kars 36 sporu yalnız bırakmadılar.
Bursa KAIDER Federasyonunun organize ettiği programa yüzlerce hemşerimiz iştirak etti.
Maç sonrası Federasyon Başkanı Av.Sefer Erdinç Dülger açıklamasında: "1. Ligin güçlü takımı olan ve tüm futbol otoritelerince favori gösterilen, maçı kesin kazanacağı yönünde herkesin tahminde bulunduğu takım Balıkesir Spordu. Ancak herkesin gözden kaçırdığı bir şey vardı; Kars Spor maçı kazanmaya inanarak gelmişti ve tribünlerde onları cansiperane bir şekilde destekleyen, maçın başından sonuna kadar bu inanç ve desteğini esirgemeyen bir seyirci kitlesi vardı. Bu coşkulu ve inançlı seyircilerin çoğunluğu Kaiderf Bursa federasyonumuzun organizasyonu ile Balıkesir'e gelen Bursa'daki hemşerilerimizden oluşmaktaydı.
Sahadaki 11 inançlı Aslanla tribünlerdeki yüzlerce inançlı  aslan adeta tek yürek olmuştu. Maçın başlarında talihsiz 1 gol yiyerek 1-0 yenik duruma düşen aslanlarımız ikinci yarıya fırtına gibi başladılar. İkinci yarı çok güzel bir futbol oynayarak 1-1 beraberliği sağlamanın yanında oyuna ağırlıklarını koyarak psikolojik üstünlüğü de ele geçiren Kars Spor bir çok mutlak gol pozisyonunu da talihsizlik sonucu gole dönüştüremedi ve maçın normal süresi 1-1 sona ererek uzatmalara kaldı. 30 dk'lık uzatma süresinde de eşitlik bozulmayınca maçın sonucunu belirlemek için penaltı atışlarına geçildi. Penaltı atışlarında Kars Spor kalecisi Aykut klasını göstererek şahane kurtarışlar yaptı ve maçın kaderini değiştiren oyuncu oldu.Tribünde maçı izleyen değerli hemşerilerimizin manevi desteği ve 11 yürekli insanın inanç ve çabası boşa gitmedi. Penaltı atışları sonucu kazanan Kars Spor ve yüzü gülen bizler olduk.
Bu vesileyle bir kez daha anladık ki; birlik ve beraberlik içerisinde olursak, kendimize ve birbirimize inanıp güvenirsek başaramayacağımız hiç bir şey yok. 
Bu başarıda emeği geçen başta Kars 36 Sporumuzun tüm asil ve yedek oyuncularına ve teknik personeline , takımı ayakta tutmak ve başarıya ulaştırmak için maddi ve manevi emek harcayan değerli başkan Muharrem Yıldız'a , takımımızı desteklemek için işini gücünü bırakıp Balıkesir'e giden ve maç boyunca destek olan Kaiderf Bursa yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım ve federasyonumuza bağlı dernek başkanlarımız ile yönetim kurulu üyeleri ve tüm hemşehrilerimize sonsuz teşekkür ederim."dedi.Maç bitiminde takımı kutlayan KAIDER Federasyonu ekibi mutlu bir şekilde Bursa'ya döndüler.

K.Ali Ergül/Bursa





Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.