YAŞAM Haber Girişi : 02 Aralık 2017 18:35

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kars'ta Köy Evine Misafir Oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kars'ta Köy Evine Misafir Oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan Kars'ta 11 yıl önce ziyaret ettiği Subatan Köyü'ndeki 70 yaşındaki Necmiye Teyze'nin evine tekrar misafir oldu.
Kars Güncel- AK Parti Kars 6. Olağan İl Kongresi'ne katılmak üzere geldiği Kars'ta 11 yıl önce Başbakan olarak geldiği Kars'ta Subatan Köyü'nde ziyaret ettiği 70 yaşındaki Necmiye Erden'i bugün Cumhurbaşkanı olarak unutmayarak tekrar ziyaret etti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsmail Aytemiz Spor Salonu'nda düzenlenen AK Parti Kars 6. Olağan İl Kongresi'nde 11 yıl önceki anısını katılımcılara tekrar anlattı, kongre sonrası ise İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan'la beraber helikopter ile Subatan Köyü'ne giderek ziyaret etti. Ziyaret esnasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sarılarak mutluluğunu belirten 70 yaşındaki Necmiye teyze cumhurbaşkanı ve bakanlara meşhur Kars ketesi, çeçil peyniri ve çay ikramında bulundu. Daha sonra hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindekiler Iğdır'da düzenlenecek olan il kongresine katılmak üzere Kars'tan havayolu ile ayrıldılar.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.