KARS Haber Girişi : 06 Aralık 2018 12:25

Cumhurbaşkanı Erdoğan Resmen Açıkladı, AK Parti Kars Belediye Adayı Ensar Erdoğdu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Resmen Açıkladı, AK Parti Kars Belediye Adayı Ensar Erdoğdu
2019 Mart Yerel seçimleri için AK Parti bugün 14 ilin daha adayını resmen açıkladı. Başkan Erdoğan Kars'ta AK Parti adayının eski il başkanı Avukat Ensar Erdoğdu olduğunu söyledi.
Kars Güncel- Başkan Erdoğan bugün AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısında aralarında Karsın da olduğu 14 ilin daha belediye başkan adayını açıkladı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kars için eski il başkanı Avukat Ensar Erdoğdu ile 2019 Mart Yerel seçimlerine girileceğini açıkladı. Başkan Erdoğdu'nun açıklandığı anlarda ise AK Parti Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç, İl Başkanı Adem Çalkın, Kadın Kolları Başkanı Sevim Arslanoğlu, Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Emin Haliloğlu ve İl Genel Meclisi Başkanı Necati Dallı'da hazır bulundu.
Öte yandan Kars, Aksaray, Ağrı, Bilecik, Erzincan, Edirne, Iğdır, Isparta, Kırşehir, Kütahya, Siirt, Tunceli, Van ve Zonguldak Belediye Başkan Adayları'da belirlendi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.