YAŞAM Haber Girişi : 01 Temmuz 2019 18:35

Damla Projesinin 40 Öğrencisi Kars Valisini Ziyaret Etti

Damla Projesinin 40 Öğrencisi Kars Valisini Ziyaret Etti
Vali Türker Öksüz, Gençlik ve Spor Bakanlığınca yürütülen “Damla Projesi” kapsamında Kars’a gelen 4’ü yabancı uyruklu toplam 40 öğrenciyi makamında kabul etti.

Kars Güncel- Kars Valisi Türker Öksüz’ü Gençlik ve Spor İl Müdürü Gürsel Polat ile birlikte makamında ziyaret eden öğrenciler, Sayın Valimize Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu adına plaket ve çiçek taktim ettiler. Vali Türker Öksüz de öğrencilere kitap hediye etti.

Vali Öksüz, kabulde yaptığı açıklamada Damla Projesi kapsamında Kars’a gelen gençleri ilimizde ağırlamaktan dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek: “Damla Projesi, Gençlik ve Spor Bakanlığımızın bünyesinde icra edilen bir proje. Proje kapsamında özellikle üniversiteli öğrencilerimiz, yabancı uyruklu öğrenciler de dahil olmak üzere ülkemizin çeşitli yerlerini ziyaret ediyorlar. Burada özellikle muhtaç durumda olan ailelere yardım, çevre temizliği,  şehit ve gazi ailelerimizin ziyaret edilmesi, Kur’an Kurslarımızın ziyaret edilmesi ve temizlikleri ile ihtiyaçlarının giderilmesi gibi sosyal projelerde bize katkı sunuyorlar. Damla Projesi, bir gönüllülük projesidir. Genç arkadaşlarımız da Kars’a 28 Haziran’da geldiler, 7 Temmuz’a kadar Kars merkez, ilçeler ve köylerde çeşitli yerlerde bu bahsettiğim konularda etkinliklerde bulunacaklar. Kendilerine ilimize hoş geldiniz diyorum. Umuyorum ki ilimizde bulundukları süre içerisinde hoşça vakit geçirirler. Bu insan odaklı, insana hizmet etmeyi, topluma hizmet etmeyi amaçlayan sosyal projeye, bu gönüllülük projesine katkılarından dolayı, gönüllü olduklarından dolayı teşekkür ediyorum, kendilerine başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.