SİYASET Haber Girişi : 26 Haziran 2018 11:38

Digor’un Tercihi HDP

Digor’un Tercihi HDP
Devletin yaptığı özel çalışmalarla yeni bir görünüme kavuşan Kars’ın Digor ilçesi, 24 Haziran'da tercihini yüzde 80.78 HDP'den yana kullandı.

Kars Güncel- Kars’ın Digor ilçesine kayyum atandıktan sonra ilçeye yapılan yatırımları Digor seçmeni adeta görmezden gelerek 24 Haziran seçimlerinde tercihini yine de HDP’den yana kullandı. 

YATIRIMLARI MEMNUN ETMEDİ
Kayyum tarafından yapılan düzenlemelerle adeta yeniden doğan Digor, 24 Haziran seçimlerinde tercihini değiştirmedi.
Altyapı çalışmaları, sokak ışıklandırmaları, yatırımlar, yoların yeniden asfaltlanması, çöp toplama sorunu, içme suyu sorunu Digor’a yapılan yatırımlardan bir kaçı olsa da Digor yine de tercihini yüzde 80.78 oranında HDP’den kullandı.

HDP YÜZDE 80
Yapılan yatırımlara adeta sırtını çeviren seçmen, yüzde 78,49 oranında Selahattin Demirtaş’a, yüzde 80,78 oranında HDP’ye oy verdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • akılsızlar 01 Ocak 1970 02:00

    nankör millet ne olacak.

  • Ali 01 Ocak 1970 02:00

    Yatırım Hikaye Kimin Umurunda Millete Rahat Batıyor. Devletin Her İmkanından Herkesten Çok Faydalanacan Kalkıp Seçim Geldiğinde Oyunu ideolojik Kulllanacan. Bakan Beyin Kağızmana Yaptıkları Ortada Bakan Bey Yıllardır Kağızmana Pozitif Ayrımcılık Uyguladı Sarıkamış’ta Yol Dahi Yokken Kağızmana Sınırsız Yatırımlar Yapıldı Yapılıyor sonuç Koca Bir Hiç. İnşallah Bakanmış Bey Pastayı Hakedene Hakkıyla Dağıtır. Siz Verdikçe Halk Nankörleşiyor Daha Gazladını İstiyor