KARS Haber Girişi : 30 Kasım 2017 13:43

Edirne Valisi Günay Özdemir Kars Halkından Özür Diledi

Edirne Valisi Günay Özdemir Kars Halkından Özür Diledi
Eski Kars Valisi ve şuanda Edirne Valiliği görevini yapan Günay Özdemir Kars Halkından özür diledi.
Kars Güncel- Edirne Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada Vali Günay Özdemir; Edirne'nin Kurtuluş resepsiyonunda yapmış olduğum konuşmamda sadece kendi duygularımı ifade etmeye çalıştım. Kars'taki görevim esnasında gelen protokolün ve insanların Sarıkamış heyecanını yaşaması için görevli olduğumuzdan Sarıkamışlılar ve Sarıkamış'a gelen misafirlerimizle Solotürk gösterilerini izleyip onlarla birlikte bu milli duyguyu yaşayamadığım için kendi adıma duyduğum üzüntümü ifade ettim.

Yanlış anlaşılmaya sebep olacak ifadelerden dolayı çok sevdiğim, iki yıl boyunca ekmeğini yediğim, gecemi ve gündüzümü paylaştığım Karslı hemşerilerimi kırmış olmaktan büyük üzüntü duyuyorum. Bütün Karslı hemşerilerime bu yanlış anlaşılmaya sebep olan ifadelerden dolayı özür ve üzüntülerimi iletiyorum." dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • SERHAT TAÇ 01 Ocak 1970 02:00

    ilk valiler kararnamesinde karslıların güzü sende olacak vali efendi papuç pahalı 80-90 yaşındaki ninelerin o soğukta bayrak sallamalarını senin gözüne sokacağız inşallah

  • Ayhan Döskaya 01 Ocak 1970 02:00

    Çamur at izi kalsın bunun özürü olmaz kardeşim sayın vali bunu yapmakla iyice basite Ali'yi.ozur dilerim olur biter yok kardeşi m