YAŞAM Haber Girişi : 12 Mayıs 2018 23:26

Edirneden Karsa Biz Anadoluyuz Projesi

Edirneden Karsa Biz Anadoluyuz Projesi
Kars'ta Biz Anadoluyuz Projesi
Kars Güncel- Kars Valisi Rahmi Doğan, eşi Gülden Gülüzar Doğan ile birlikte İçişleri Bakanlığı tarafından iller arasında kültürel ve ortak değerlerin paylaşılması, kardeşlik duygularının geliştirilmesi ve gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak tutulması amacıyla uygulamaya konulan “Biz Anadoluyuz” Projesi kapsamında Edirne’den Kars'a gelen öğrencileri makamında kabul etti.
İl Milli Eğitim Müdürü Gökhan Altun ve rehber öğretmenlerinde  katıldığı ziyarette  Vali Doğan, ziyaretten ve projeden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, öğrencilere ilimizin tarihi ve kültürel değerleri hakkında bilgiler verdi.
Vali Doğan üç gün boyunca Kars'ta misafir olacak öğrencilerin Ani Örenyeri, Sarıkamış, Arpaçay Çıldır Gölü, Ani Ören yeri başta olmak üzere Kars'ın tarihi ve turistik yerlerini gezerek öğrenmeleri adına ilgililere talimatlar verdi.
Ziyaret, Vali Doğan ve eşinin öğrencilere Kars'a özgü hediye vermelerinin ardından ziyaret anısına hatıra fotoğrafı çekinilmesi ile sona erdi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.