SİYASET Haber Girişi : 16 Kasım 2018 17:53

Emre Okan Bayramoğlu AK Parti'den Kars Belediye Başkan Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı

Emre Okan Bayramoğlu AK Parti'den Kars Belediye Başkan Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı
Kars'ta sevilen eğitimci ve yerel yönetimler uzmanı Emre Okan Bayramoğlu, 2019 Mart yerel seçimleri için AK Parti'den Kars Belediye Başkan Aday Adaylığı resmi müracaatını gerçekleştirdi.
Kars Güncel- 2019 Mart yerel seçimleri için Kars AK Parti'de başvurunun son gününde Karsın yetiştirdiği genç dinamik ve sevilen eğitimci, ayrıca yerel yönetimler uzmanı Emre Okan Bayramoğlu bugün aday adaylığı resmi başvurusunu yaptı.

Bayramoğlu ve yanındaki kalabalık grup AK Parti İl Başkanlığı'na geldi. Emre Okan Bayramoğlu ve beraberindekileri burada AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın karşıladı. Başkan Çalkın'a çikolata hediye eden aday adayı Bayramoğlu parti binasında kendisini karşılayanlarla selamlaştıktan sonra başvuru evraklarına imza atarak Başkan Çalkın'a teslim etti.

İL Başkanı Adem Çalkın burada yaptığı konuşmada; " Bugün AK Partimizin Kars İl Belediye Başkanlığı başvurusu için buradayız. Değerli hocamız Emre Okan Bayramoğlu kardeşimiz hepimizin yakından tanıdığı ve uzun zamandır bürokrasinin içerisinde olan ve her zamanda partimizin yanında olan kardeşimiz Allah hayırlı uğurlu etsin."dedi.

AK Parti Kars Belediye Başkan Aday Adayı Emre Okan Bayramoğlu ise yaptığı konuşmada; "Beni bu günde yalnız bırakmayan Başkan Çalkın, teşkilat, partililer ve yakınlarına teşekkür ediyorum. Kısaca kendimi tanıtmak istiyorum 

Emre Okan Bayramoğlu Kimdir?
1979 Susuz doğumluyum. İlk ve orta öğrenimimi Kars'ta tamamladım daha sonra 4 yıllık lisans eğitimi için 1996-2000 yılları arasında Niğde'de bulundum. 2000 yılından sonra Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde çeşitli kurum ve kadrolarda görevlendirildim. Yaşam hayatım boyunca Kars'tan sadece eğitim hayatım için 4 yıllık bir kızımda şehrimden ayrıldım. Kafkas Üniversitesi SBE'de Yüksek Lisans eğitimimi tamamladım ve Kamu Yönetimi ile belediyecilik anlamında geliştirebilmek için Yerel Yönetimler Bölümlerini okudum. Şehrimizde sportif alanlar olarak 2010 yılında kurduğumuz Genç Kafkas Spor Kulübü başkanlığını halen yürütmekteyim. Evli ve 3 çocuk babasıyım.

Bayramoğlu sözlerine şu ifadelerle devam etti; "Kars ve Kars Halkı nasıl bir belediye başkanı ve belediyecilik hizmeti bekliyor? başlık altında konuyu ele almak istiyorum. 
Kars diyor ki ben hayvancılık ve tarım kentiyim, kültür şehriyim, kış turizmi ve kültür şehriyim ve Ebul Hasan Harakani Hz. 'nin şehriyim ve beklentilerimiz çok yüksek. Vatandaşlarımızda buna paralel ama daha öncelikli olarak çöp, yol kaldırım ve ara mahallelerde sorunlar var, bu tr sorunların çözümünü bekliyor. Biz bu şehirde yaşadığımız için bu şehrin sorunlarını iyi biliyor ve teşhisi koymuş tedavi bekliyoruz. Karsın beklediği şehir haline gelmek için Biz belediye başkanı olursak Karsın önceliklerinin farkındayız ve ayakbağı olan bilinen problemleri neşter gibi kesip atmalıyız."

3 Kademeli bir plan yaptık. 1,5 yıllık acil eylem planı,  3,5  yıllık orta vadeli plan ve 5 yıllık uzun vadeli planlama oldu. Ne yapacağız 30 tane net projemiz var. Ama aday adayı olduğumuz için tam içine giremiyoruz. İlk ve önemli projemiz olan 100 Milyon TL lik proje bunun ve diğer 30 projenin de kaynağı bellidir. Diğer kurum ve kuruluş ve özel finans kaynakları ile de ön görüşmeler yapılmış ve tamamını hayata geçireceğiz.

Bunları hayata geçirmeden yapacağımız öncelikli  tek şey var, halk bizden bunu bekliyor. Kars ve Kars halkının beklediği şey öncelikle Kars Belediye Başkanının masaya yumruğunu vuracak olmasıdır, neden mi vuracak?
Bizden önceki belediye başkanları değerlidir, Allah hepsinden razı olsun biz iddialıyız onlardan daha iyi hizmetler yaparak yöneteceğiz ve bunu AK Parti ile yapacağız. Bu iddia ile ortaya çıktığımız için masaya yumruğumuzu vuracağız. Üç beş kişi üzülecek kırılacak diye bir şehrin kaderi ile kimsenin oynama lüksü yoktur. Ayakbağı olan yol kaldırım çöp ve diğer sorunlar çözecek. Sosyal donatılar ve kültürel projelerimiz hazırdır.
Herkesin bir hayali vardır ama Karsın hayalle kaybedecek zamanı yoktur. Bizim hayallerimiz değil gerçeklerimiz vardır. AK Parti büyük bir nimettir. Bu projeler AK Parti'nin desteği ile yapılacaktır ama, Ben AK Parti’ye yük olmaya gelen bir Belediye Başkan aday adayı değilim Allah’ın izniyle benim aday adalığımda veya adaylığımda ben partime güç katabilmek için, partim zaten güçlü bir partidir, Allah’ın izniyle her şeyi yapacak kudrete sahiptir, iktidarımız güçlü bir iktidardır amma velakin ben de bu partiye değer katabilmeliyim. Değer katamayacaksam, ayak bağı olacaksam huzurunuzda söylüyorum Allah bana da nasip etmesin bu aday adaylığını."dedi. 
Allah nasip ederse teşkilat ile birlikte çalışacağız. Aday adayları elin parmakları gibidir, eğer bu kolda birleşeceksek diğer 16 arkadaşımızla birlikte olmalıyız. Eğer burada birleşeceğimiz kişi başka bir arkadaşımız ise ben burada yumruk gibi kaya gibi sağlam duracağım bunun sözünü veriyorum. Teşkilat bu işin ekibidir ve teşkilat ile birlikte başkan olarak emrinde olacağım, belediye olarak değil ama başkan olarak teşkilatımızla çelişen bir belediye başkan adayı adayı olmayacağım sözünü veriyorum.
 
AK Parti Kars Belediye Başkan Aday Adayı Emre Okan Bayramoğlu; Hasan El Bennanın sözü ile devam etti; "Yarınlar keyfiyetlerini terkedenlerin olacaktır" sözünden hareket ederek elimizi de, kolumuzu da, gövdemizi de taşın altına koymaya hazır olduğumuzu, keyfiyetimizi bir kenara bırakıp, Karsın bölgenin başkenti olabilmesi için hazır olduğumuzu belirtmek isterim."dedi.

Daha sonra Başkan Çalkın ve Aday Adayı Emre Okan Bayramoğlu basın mensuplarına görüntü vermesi ile son buldu.
Haberin Videosu
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Serhat 01 Ocak 1970 02:00

    Adam gibi adam bu insanı aday edin görün şehir nasıl olur görün belediyecilik nasıl olur