YAŞAM Haber Girişi : 15 Mayıs 2019 21:01

Engelliler Haftasında Engelliler Unutuldu

Engelliler Haftasında Engelliler Unutuldu
Engelli bireyler tarafından yapılan el sanatları ve resim sergisi büyük beğeni topladı. Bazı daire amirlerinin katıldığı sergide protokol üyelerinden katılım olmadı.

Kars Güncel-Kars Dolunay Eğitim Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından oluşturulan el sanatları ve resim sergisinin açılışı davetlilerin ve engellilerin katılımıyla gerçekleşti. Kars Halk Eğitim Müdürlüğü engelliler için düzenlediği el sanatları ve resim kursu yıl sonu sergisinin açılışı Dolunay Derneği binasında daire müdürleri ve engelliler tarafından yapıldı.

Açılışta sergi hakkında açıklama yapan Kars Dolunay Derneği Engelliler Birimi Başkanı Faruk Ocak; Kars Halk Eğitim Müdürlüğünün desteği ile engelliler için düzenlenen el sanatları ve resim kursu yıl sonu sergisini bugün bizim gönlümüze sığabilen dostlarımızla açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ancak birçok farklı açılışta veya etkinlikte bir araya gelen büyüklerimizin bugün burada yanımızda olmaması bizi fazlasıyla üzmüştür. Burada bizlere alt sınıf insan muamelesi gösterildiğinin altını çiziyor ve bizi yalnız bırakmayan dostlarımıza teşekkür ediyorum dedi.  

Açılış konuşmasının ardından serginin açılışı yapıldı. Davetliler sergiyi dolaşarak el sanatları ve resim sergisi hakkında usta öğreticilerden bilgi aldılar.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • serkan 01 Ocak 1970 02:00

    abi sen yanlış yapmışsın. bir tane akp li birini çağırsan böyle olmazdı orası protokol alanıı geçerdi :):):)