BÖLGE Haber Girişi : 23 Eylül 2019 12:59

Erzurum Tarım ve Hayvancılık Fuarında 34 Bin Kişiyi Ağırladı

Erzurum Tarım ve Hayvancılık Fuarında 34 Bin Kişiyi Ağırladı
Erzurum Tarım ve Hayvancılık Fuarı 2. yılında 34 Bin Kişiyi Ağırladı

Kars Güncel-Anadolu Fuarları A.Ş. tarafından T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı, T.C. Erzurum Valiliği, Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Ziraat Odaları Birliği, Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası, Erzurum Ticaret Borsası, Erzurum İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Erzurum İl Koordinatörlüğü ve KOSGEB’in değerli destekleri beraberinde Türk Tarım Alet ve Makineleri İmalatçıları Birliği (TARMAKBİR) işbirliği ile hazırlanan; DOĞU ANADOLU ERZURUM 2.TARIM, Tarımsal Mekanizasyon, Tarla Teknolojileri Fuarı ve DOĞU ANADOLU ERZURUM 2.HAYVANCILIK, Hayvansal Üretim Teknolojileri, Süt Endüstrisi, Yem Endüstrisi Fuarı 22 Eylül 2019 Pazar akşamı saat 18.00’de sona erdi.

100 ’e yakın firma ve sivil toplum kuruluşunun katılımı ile gerçekleşen Doğu Anadolu Erzurum 2. Tarım ve Hayvancılık Fuarları, Tükiye’nin tüm bölgelerinden gelen ziyaretçilerin yanı sıra Gürcistan, İran ve Azerbaycan’dan gelen alım heyetleri ile 5 gün boyunca yerli ve yabancı toplam 34.350 kişiye ev sahipliği yaptı.

Fuarımıza gösterdikleri ilgiden dolayı tüm ziyaretçilerimize, katılımcılarımıza ve basın mensuplarına teşekkür ediyor, gelecek fuarlarda tekrar bir arada olmayı diliyoruz.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.