GÜNDEM Haber Girişi : 12 Kasım 2018 21:40

Eski Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı

Eski Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı
Kars'ta 2009-2014 yılları arasında AK Parti'den Belediye Başkanlığı görevini yürüten Elektrik Mühendisi Nevzat Bozkuş, yeniden Kars Belediye Başkanlığı görevi için aday adaylığını açıklayarak başvurusunu yaptı.
Kars Güncel- 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler ve Yerel seçimleri için eski belediye başkanı Nevzat Bozkuş bugün AK Parti'den Kars Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi.

Başkan Bozkuş'un başvuru evrağını AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın teslim alırken, Başkan Bozkuş'u partililer ve vatandaşlarda yalnız bırakmadı.

AK Parti Kars İl Başkanlığı'nda düzenlenen başvuru programında konuşan Başkan Çalkın; "Başvurularımız devam ediyor, önceki dönem belediye başkanımız kıymetli abimiz Nevzat Bozkuş başkanımızın başvurusunu alacağız. Allah hayırlı uğurlu etsin, Nevzat Bozkuş 2009-2014 yılları arasında partimizden Kars'ta belediye başkanlığı yaptı. Biliyoruz ki o dönemde Kars'a güzel eserleri kazandırdı, partimiz ve başkanımızın sayesinde. Hiç şüphe yok ki o günden bugüne dek tek bir eser diyecek bir şey yok. İnşallah tekrar her defasında söylediğim gibi Kars Belediyesi bizim için çok önemli. 2,5 yıllık bir bakanlık döneminde Karsımız yenden inşa olurken, belediye muhalefet partisi olmasına rağmen elimizden geleni yapıyorken belediye hizmetlerinin çok büyük ölçüde eksik kaldığını gördük. Bu kadim şehre Ebul Hasan Harakani Hazretlerinin şehrine yakışmayan bir görüntü var, inşallah genel merkezimiz ve sayın Cumhurbaşkanımızın takdiri ile aday olacak arkadaşımızdan isteğimiz şu gösterilecek adayın etrafında hep birlikte bir yumruk olarak hepimiz vebal almadan, bu şehri muhalefete bırakmadan Ak Partinin etrafında kenetleşip Karsı AK Parti belediyesi olarak, iktidar partisinin belediyesi olarak kazanmamız gerekmekte. Sizin başvurunuzda hayırlara vesile olur inşallah. "dedi.

2009-2014 yılları arasında Kars Belediye Başkanlığı yapan Elektrik Mühendisi Nevzat Bozkuş ise yaptığı konuşmada; " Tüm aday adayı arkadaşlarımıza kardeşlerimize şimdiden başarılar diliyorum. Hizmete talip olmanın bir ayağı da görev almak ve görevin verilmesidir. Bizde bu anlam içerisinde müraacatımız yaptık. Buradaki amaç Kars Kentini, serhat kentimize daha güzel hizmetler sunabilme düşüncesi içerisinde aday adaylığı başvurumuzu yaptık. Şehrimize kim daha güzel hizmetler, daha doğru işler yapacaksa ona nasip eylesin. Önemli olan bu vebale günaha girmemek bir 5 yılın daha heba olmaması için doğru ve kalıcı projeler ile kentin sorununu çözmek lazım. Buradaki insanlar kıt kanaat gelirler ile işyerleri açıyor yaşamlarını sürdürmeye çalışıyor ve gelecek beklentileri var. Buna bağlı olarak yerel yönetim üzerine düşen görevi eksiksiz yerine getirmeli. Böyle olursa halkın mülkü, işi değer kazanır ve buna bağlı olarak ta şehrimiz kazanır. Şimdiden sonucun ilimize partimize halkımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum, hepinize teşekkür ederim." dedi.
Haberin Videosu
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • vatandaş 01 Ocak 1970 02:00

    Seni yadırgadık meğer sen naiften de çalgıcıdan da bin kat daha iyiymişsin oyum sana!!!

  • Cesur Yürek 01 Ocak 1970 02:00

    Naif ALİBEYOĞLU

  • Adınız Soyadınız 01 Ocak 1970 02:00

    Yorumunuz

  • Yusuf şeker 01 Ocak 1970 02:00

    Sayın başkanım hayırlı olsun inşallah tekrardan başkanımız olarak yakında gorecegiz

  • AHMET 01 Ocak 1970 02:00

    BEN BUGÜNE KADAR NAİF ALİBEYOĞLUNA HİÇ OY VERMEDİM AMA BU SEFER OYUM ONUN

  • SELO 01 Ocak 1970 02:00

    NAİF ALİBEYOĞLU KARS İÇİN BİR ŞANS

  • Misafir 01 Ocak 1970 02:00

    Başarılar Başkanım. Umarım adaylığınız açıklanır ve kazanırsınız. Kars için çok değerli hizmetleriniz oldu. Adaleti sağladınız ve dengeyi kurdunuz. Daha iyi bir kadroyla ve belediye başkanlığınız süresince edindiğiniz tecrübe ile hatalarınızın da farkında olarak bu şehre daha çok katkınız olacağına eminiz. Destekliyoruz. Yolunuz açık olsun

  • taşdemir çoban 01 Ocak 1970 02:00

    sn. başkanım hayırlı olsun başarılar diliyorum