TÜRKİYE Haber Girişi : 07 Ocak 2018 17:29

Eski Kars Valisi Günay Özdemir'e Bugün Sarıkamış'ta Unutamayacağı Cevap Verildi

Eski Kars Valisi Günay Özdemir'e Bugün Sarıkamış'ta Unutamayacağı Cevap Verildi
Eski Kars Valisi Günay Özdemir'in Edirne'nin kurtuluşundaki programda Sarıkamış için söylemiş olduğu sözlere, bugün anma etkinliklerine katılan on binlerce vatandaş gereken cevabı verdi.
Kars Güncel- Eski Kars Valisi Günay Özdemir'in Edirne'nin kurtuluşundaki programda Sarıkamış için söylemiş olduğu sözlere, bugün anma etkinliklerine katılan on binlerce vatandaş gereken cevabı verdi.
Eski Kars Valisi Günay Özdemir’in, "Sarıkamış’ta da Solo Türk ile beraberdik. Ama bu kadar duygusal değildi. Çünkü Edirne halkı vatanını seven, bayrağına sahip çıkan, Atatürk’ün kurduğu cumhuriyete sahip çıkan halktır. Edirnelileri tanımaktan büyük mutluluk duydum. Artık Edirneliyim ve Edirne’yi her yerde yaşayacağım" sözleri büyük tepkilere yol açmış ve eski Kars Valisi Günay Özdemir kamuoyunda oluşan baskıya dayanamayarak, yanlış anlaşıldım özür dilerim şeklinde açıklama yapmıştı.
Bugün Sarıkamış Şehitleri Anma Programının 103'üncü Yılında  ellerinde bayraklarla soğuk havaya rağmen Allahu-Ekber Dağlarını hınca hınç dolduran vatandaşlar eski Vali Özdemir'in Sarıkamış hakkında sarf ettiği ve yanlış anlaşıldım dediği açıklamalarına gerekli cevabı verdi.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.