TÜRKİYE Haber Girişi : 30 Kasım 2017 01:39

Eski Kars Valisi Günay Özdemir'e Tepkiler Git Gide Büyüyor

Eski Kars Valisi Günay Özdemir'e Tepkiler Git Gide Büyüyor
Eski Kars Valisi Günay Özdemir'in Edirne'nin kurtuluşundaki programda Sarıkamış için söylemiş olduğu sözlere tepkiler git gide büyüyor.

Kars GüncelEski Kars Valisi Günay Özdemir'in Kars ve Sarıkamış için sözylemiş olduğu sözler için her kesimden tepki çekmeye devam ediyor. Son Olarak Facebook Sarıkamış Sayfası Eski Kars Valisi Günay Özdemir'e "Görev Yaptığın Süre Boyunca Kars'a Ve Sarıkamış'a Ne Yaptın." diyerek tepki gösterdiler. Facebook Sarıkamış Sayfası Ayrıca Eski Kars Valisi Günay Özdemir için Kars'ta görev yaptığı süre içerisinde yaptıklarını da sıraladı. 

İşte Facebok Sarıkamış Sayfasının Günay Özdemir'e tepki amaçlı yaptığı o paylaşım;

Önceki Dönem İlimiz Valisi Günay Özdemir Sarıkamış Ve Kars Halkının Vatansever Olmadığını İma Eden Bir Konuşma Yapmıştır. Günay Özdemir'e Soruyoruz Görev Yaptığın Süre Boyunca Kars'a Ve Sarıkamış'a Ne Yaptın. Hangi Yüzle Bunları İfade Ediyorsun.
İşte Eserleri Bizim Bildiklerimiz Bunlar

1- Döneminde Sarıkamış Kayak Merkezi En Talihsiz Dönemini Yaşadı
2- Sarıkamış Şehitleri YürüyüşüEn Az Katılımlı Yürüyüş Kendi Döneminde Yaşandı.
3- Sarıkamış Şehitleri Yürüyüşünü Güvenlik Alamadığından Dolayı Kars'a Taşımaya Çalışmıştı.
4- Kars Evliya Camisinin Giriş Kapısının Tam Karşısına Tuvalet Yaptırarak Kars'ta Ve Sarıkamış'ta Kalıcı Tek Bir Eser Bırakmadan Edineye Gitmiştir.

İşte Konuşması Özdemir'in resepsiyonda yaptığı açıklama şöyle ;
"SOLOTÜRK'ün gösterisinde nüfus oranına göre Türkiye'deki en fazla katılımın olduğu il Edirne'dir. Sarıkamış'ta da SOLOTÜRK ile beraberdik. Ama bu kadar duygusal değildi. Çünkü Edirne Halkı vatanını seven, bayrağına sahip çıkan, Atatürk'ün kurduğu cumhuriyete sahip çıkan halktır. Edirnelileri tanımaktan büyük mutluluk duydum. Artık Edirneliyim ve Edirne'yi her yerde yaşayacağım"

Günay Özdemir'den Özür Bekliyoruz...

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • .... 01 Ocak 1970 02:00

    karsta gorev yapip memmun ayrilan pek yok sanirim.