GÜNDEM Haber Girişi : 22 Aralık 2018 15:46

Eski Kars Valisi Rahmi Doğan Sarıkamış Şehitlerini Unutmadı

Eski Kars Valisi Rahmi Doğan Sarıkamış Şehitlerini Unutmadı
Sarıkamış Herekatının 104. Yıl Dönümü dolayısıyla Eski Kars Valisi Rahmi Doğan Sarıkamış Şehitlerini unutmayarak bir mesaj paylaştı.
Kars Güncel- 26 Ekim 2018 tarihli Resmi Gazete ’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Kars Valiliğinden Hatay Valiliğine atanan eski Kars Valisi Rahmi Doğan duyarlılığını göstererek Sarıkamış Harekatının 104. yıl dönümünde Kars'a vefasını göstererek Kars'ı Sarıkamış'ı unutmadığını tekrardan gösterdi. Eski Kars yeni Hatay Valisi Rahmi Doğan Sarıkamış Şehitleri için yayınladığı mesajında;"Şanlı tarihimizde hüzünlü yapraklar vardır ve belki de milli hafızaya kazınmış en unutulmazı Sarıkamış Harekatı'dır. Türklerin Beyaz Destanı, tarih sayfalarında buzdan bir kor halinde ışıldamakta ve milletimizin yüreğini yakmaya devam etmektedir. Sarıkamış Şehitlerimizi Hakk’a yürüyüşlerinin yıl dönümünde rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz.Mekanları cennet, ruhları şad olsun." dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Yazım hatası yapmayın 01 Ocak 1970 02:00

    Eski Kars Valisi değil, Kars Eski valisi olacak. Yazım hatası yapmayın. bir de gazeteci olacaksınız.