GÜNDEM Haber Girişi : 22 Haziran 2018 19:07

Eski Vekil Sabri Güner Bakan Arslan'a Destek Turlarında

Eski Vekil Sabri Güner Bakan Arslan'a Destek Turlarında
Eski Kars Milletvekili Sabri Güner, Bakan Ahmet Arslan ve AK Parti'ye 24 Haziran seçimlerinde destek olmak amacı ile ilçe ziyaretlerine devam ediyor.
Kars Güncel- Eski Kars Milletvekili Sabri Güner, Bakan Ahmet Arslan ve AK Parti'ye 24 Haziran seçimlerinde destek olmak amacı ile ilçe ziyaretlerine devam ediyor.
Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Adayı Ahmet Arslan seçim bölgesi Kars'ta seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bakan Ahmet Arslan'ın Kars'a ve bölgeye kazandırmış olduğu bir çok önemli ve ekonomik katkı sağlayacak projelerin farkında olan vatandaşlar ise buldukları her fırsatta Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan ve Bakan Arslan'a desteklerini belirtiyorlar.
Kars'ta yürütülen seçim çalışmalarına bir destekte eski Kars Milletvekili Sabri Güner'den geldi. Sabri Güner önce Kağızman ardından ise Sarıkamışlı vatandaşlarla bir araya gelerek Kars için yakalanan tarihi bir fırsat olan Ulaştırma Bakanlığı koltuğunun bir Karslı tarafından devam ettirilebilmesi için vatandaşlara AK Parti Hükümeti ve Bakan Arslanın çalışmalarını anlatarak destek olmalarını istiyor.
Sabri Güner Sarıkamış ilçesinde gerçekleştirdiği ziyaretlerde; "Herkesin kafasındaki fikre saygı duyuyorum. Ancak bu defa tercihimizi menfaatimiz doğrultusunda kullanalım. Hem Bakanımız başı dik gitsin, hemde hizmet aşkı dahada artsın Yarınına dahada güvenle bakan bir Türkiye için yeni Türkiye ve yeniden dirilişin lideri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a omuz versin. Kars için Karslı için bu toprakların bağrından çıkmış, sayın Cumhurbaşkanımızın ekibinde yer alan gururumuz, Bakanımız Sayın Ahmet Arslan'ın elinden tutsun." şeklinde oldu.
Ziyaret programları kapsamında Bakan Ahmet Arslan'a destek isteyen eski Kars Milletvekili Sabri Güner'e ziyaretlerinde, Kars Milletvekili Adayı Fettah Çetinkaya ile AK Parti Sarıkamış İlçe Başkanı Serkant Aykul eşlik etti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.