YAŞAM Haber Girişi : 11 Mayıs 2018 02:10

Evliya Camii Bahçesindeki Eski Tuvaletler Yıkıldı

Evliya Camii Bahçesindeki Eski Tuvaletler Yıkıldı
Kars’ta uzun zaman kamuoyunu meşgul eden ve eleştirilere sebep olan Evliya Cami Bahçesindeki tuvaletler yıkıldı, tuvaletlerden kazanılan alan ise yine cami bahçesindeki yeşil alana ilave edilecek.

Kars Güncel- Kars’ta yeni abdesthanelerin yapılıp kullanıma açılmasıyla birlikte eski tuvaletler yıkıldı.
Evliya cami bahçesine yapılan ve tarihi yapıyı bozan eski tuvaletler yıkıldı. Yıkılan tuvaletlerin yeri ise geçtiğimiz hafta sonu Kars Valiliği İl Özel İdaresi Ekipleri tarafından toprak doldurularak yeşil alan yapılacak. Özellikle Kars Valisi Rahmi Doğan’ın bu çirkin görüntüyü kaldırmak için göstermiş olduğu gayretler tek tek sonuç vermeye başlıyor. Göreve geldiği günden bu tarafa Kars’taki birçok çalışmaya imza atan Kars Valisi’nin yapmış olduğu çalışmalar ise vatandaşlar tarafından da büyük takdir ve teşekkür topluyor. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’la uyumlu bir şekilde çalışan Vali Doğan’ın Kars’tan gitmeden önce pek çok projeye imza atacağı ise yapılan işlere bakılınca şimdiden anlaşılıyor. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.