SPOR Haber Girişi : 17 Ekim 2017 10:39

Genç KafKars'a Coşkun Altun Sahip Çıktı!

Genç KafKars'a Coşkun Altun Sahip Çıktı!
İlimizi TVF 1. ligde temsil eden Genç KafKars Spor aynı zamanda ilçeler de dahil şehrin tek profesyonel takımı durumunda. Kars'ın tek profesyonel takımı destek göremediğinden ligin ilk maçına çıkamamıştı.
Kars Güncel-Yerel ve ulusal düzeyde yapılan haberlere rağmen koskoca şehirden bir kişi bile çıkıp takıma destek olmadı. Kars duyarsızdı ama Selim Belediyesi olaya duyarsız kalmadı ve takıma sahip çıkacağını müjdeledi.
Selim Belediye Başkanı Coşkun ALTUN, Genç KafKars Spor'un deplasmana gidemediğini öğrenir öğrenmez kulüp başkanı Emre Okan BAYRAMOĞLU'nu arayarak durma çok üzüldüğünü ve şehrin bir değerinin yok olup gitmesine göz yumamayacağını belirtti. Başkan ALTUN, kulübün sezon boyunca tüm deplasman masraflarını karşılamak istedikleri belirterek bu meselenin kişilerin değil şehrin meselesi olduğunu ve kendini Karslı addeden tüm kişilerin bu durumda taşın altına elini koyması gerektiği söyledi.
Genç Kafkars Spor takım sporlarında Kars tarihindeki en büyük başarıyı elde eden ve bu başarıyı sürdürebilen bir takım iken tüm kesimlerin bu konudaki duyarsızlığı acaba neden? Kars gibi derin bir kültüre sahip kent spora neden sahip çıkmıyor? Sorulması gereken soru çok ama bu soruların en başında gelen soru şu:"Kars'ın takımına neden Kars'ı her ortamda dilinden düşürmeyenler sahip çıkmıyor da Selim Belediyesi sahip çıkıyor."
Cevap basit:"Kars sevdası dil ile değil gönül ile olur." Selim Belediyesinin güzel gönüllü başkanı Coşkun ALTUN bir kez daha şehir sevgisinin ne demek olduğunu kısıtlı imkanlarını Genç KafKars'ın emrine vermekle gösterdi. Bunu da reklam ederek değil gönülden yaparak gösterdi. Kendinden daha büyük bütçeleri ve imkanları olan kurumlara örnek olması dileğiyle teşekkürler BÜYÜK BAŞKAN...
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.