KARS Haber Girişi : 05 Ocak 2019 17:48

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu Kars'ta

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu Kars'ta
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Sarıkamış Harekatının 104. Anma yılı etkinlikleri kapsamında Kars'a geldi.
Kars Güncel- Bakan Kasapoğlu bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret kapsamında Kars Valiliği'ni ziyaret etti. Ziyarette Kars'ta yapılacak olan spor yatırımları hakkında bilgi alırken, yetkililere gerekli talimatları verdi.

Daha sonra Hasan Harakani Türbesi ziyareti ile programına devam eden Bakan Kasapoğlu, AK Parti Kars İl Başkanlığı'na geldi.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, AK Parti İl Başkanlığını ziyaretinde yaptığı konuşmada da Sarıkamış şehitlerini anma etkinliklerine değindi. İki gün boyunca Kars’a yoğunlaşacaklarını bütün çalışma ekiplerinin getirerek Kars’ın ihtiyaçlarının zamanında yapılacağını belirten Bakan Kasapoğlu, önümüzdeki dönemde Kars’ı hem sportif hem de gençliğin gelişimi zihinsel ve bedensel anlamda gelişimini sağlaması anlamında çok güzel seviyelere gelmesini sağlayacaklarını ifade etti.

Bakan Kasapoğlu, Sarıkamış şehitleri anma etkinlikleriyle ilgili de “Yarın gençlerimize birlikte yürüyeceğiz bu aziz vatani bize emanet eden tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle yâd ediyorum Rabbim şehitlerimize layık bu vatana sahip çıkmayı hizmet etmeyi bizlere nasip eylesin” dedi.

Bakanın ziyaretlerini Ulaştırma eski Bakanı Milletvekili Ahmet Arslan, Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç, AK Parti Grup Başkanvekili ve Çankırı Milletvekili Av. Muhammet Emin Akbaşoğlu, Kars Valisi Türker Öksüz, AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın, AK Parti Kars Belediye Başkan Adayı Av. Ensar Erdoğdu da eşlik etti.
Haberin Videosu


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.