KARS Haber Girişi : 28 Mayıs 2020 08:17

Gökyüzünden Düşen Cisim Kars'ta da Havayı Aydınlattı

Gökyüzünden Düşen Cisim Kars'ta da Havayı Aydınlattı
Dün akşam saatlerinde Türkiye'nin doğu illerinde gökyüzünden düşerek havayı aydınlatan cisim Kars'tan da görüntülendi.Tüm vatandaşlar gökyüzü olayını merak ediyor.
Kars Güncel-Kars'a akşam saatlerinde göktaşı mı düştü soruları sorulmaya başlandı. Karslı vatandaşlar bir ışık topu gördüklerini iddia ettiler. Bazıları göktaşı olduğunu savunurken, görenlerin şaşkınlıkla izlediği olayın ne olduğu merak konusu oldu.

Kars Emniyetinden alınan bilgilere göre ise, Kars'ta birçok bu tür ihbarlar geldiği doğrulanırken yeryüzü ile alakalı bir durum olmadığı ve gelişmelerin anbean takip edildiği belirtildi.

NASA Türkiye'den yapılan açıklamaya göre "Türkiye'de Trabzon ve Erzincan illerine düşen Göktaşları doğrulandı. Göktaşları atmosfere girdiği an parçalanmıştır. düşen taşlar küçük parçacıklardır." ifadeleri kullanırken o anlar sosyal medyada çok konuşuldu.

Twitter üzerinden göktaşı düşmesi olduğu şeklinde  iddia edilen olay #meteor heştegi ile  Trend Topic oldu. Türkiye'nin doğu ve Kuzeydoğu illerinden görülen gök olayına ait vatandaşlar tarafından paylaşılan videolar. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.