SAĞLıK Haber Girişi : 06 Nisan 2018 22:57

Harakani Devlet Hastanesi'nin Lavaboları Yenilendi

Harakani Devlet Hastanesi'nin Lavaboları Yenilendi
Kars Harakani Devlet Hastanesi'nin tuvalet ve lavaboları yenilendi.

Kars Güncel- Kars Harakani Devlet Hastanesi'nde bulunan ve kamuoyu tarafından sıkça dile getirilen hastane tuvalet ve lavaboları yenilendi.

Hastane yönetimince yapılan yenileme ve yapım çalışmalarıyla daha hijyenik bir ortam oluşturuldu. Kars'ta 100 yatak kapasite ile hizmet veren Harakani Devlet Hastanesi'nde modernleşme çalışmaları aralıksız sürdürülüyor. 

Kars'ta sağlık alanında önemli hizmetlerin verilmeye çalışıldığı hastaneye günlük ortalama 2500-4000 kişi giriş yapmakta. Gün geçtikçe artan ziyaretçi sayısı mevcut alanların ihtiyacı karşılayamaz hale gelmesine sebep olurken, vatandaşlardan da bu yönde gelen şikayet ve talepler doğrultusunda hastane yönetimince gerekli çalışmalar başlatıldı. Yapılan çalışmalar ile hastanede bulunan tüm lavabo ve tuvaletler kısa süre içerisinde yenilenerek kullanılabilir hale getirildi.

Acil Servis Lavaboları'da yenilendi
Öte yandan hastanede günde 300-400 hastanın çeşitli tahlillerinin yapıldığı acil servis lavaboları da yenilendi. Mevcut durumuyla ihtiyacı karşılamayan lavabolar ve klozetler yenilendi, fayansları değiştirilerek, ihtiyaca cevap verecek hale getirildi.

Yenileme Çalışmaları Hasta ve Hasta Yakınlarını Memnun Etti

Hastaneye gelen ziyaretçilerin daha önce kullanılamaz halde olan lavabo ve tuvaletlerin yenilenmesini memnuniyetle karşıladılar. Karsın sağlık alanında da hak ettiği hizmet ve kaliteye kavuşmasını arzuladıklarını belirttiler.

Yeni Hali




Eski Hali


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Karslı 01 Ocak 1970 02:00

    Halk olarak tuvaletleri lütfen temiz kullanalım. Tuvaletlere harcanan para ile farklı hizmetler verilebilirdi. Duyarlılığından ötürü hastane yönetimine Karslılar adına teşekkürler.

  • 3636 01 Ocak 1970 02:00

    olmuyir olmuyir hastane neden her turlu tahlili yapamiyor..poliklinikler 3 .15 kapaniyir sirdugunda dr yigun bakimda acilde gibi söylemler. ici bos reklamlar.