KARS Haber Girişi : 21 Mayıs 2020 21:57

Harakani Vakfı Sevgi Evlerindeki Çocuklara Sevgi Elini Uzattı

Harakani Vakfı Sevgi Evlerindeki Çocuklara Sevgi Elini Uzattı
Kars'ta ihtiyaç sahibi ailelere yardımlarını sürdüren Harakani Vakfı yaklaşan Ramazan Bayramı dolayısıyla Sevgi Evleri'nde kalan çocukları sevindirdi.
Kars Güncel-Merkezi Kars'ta tarihi Harakani külliyesinde bulunan ve Türkiye’nin birçok ilinde faaliyet gösteren Harakani Vakfı, yaklaşık iki aydır sürdürdüğü ihtiyaç sahibi ailelere gıda kolisi yardımı ve evlere sıcak yemek servisi çalışmalarıyla insanların yanında olmaya devam ederken, bayram dolayısıyla sevgi evlerinde yaşayan kardeşlerimizi sevindirmeyi de unutmadı. 

Vakıf koordinatörü Mehmet Seyfullah Uzgur yaptığı açıklamada; "Ramazan bayramına girmeye hazırlandığımız şu günlerde şehrimizde bulunan ve devletimizin himayesinde olan, sevgi evlerinde yaşayan kardeşlerimizin yüzlerini bir nebze güldürebilmek adına onları bir parça mutlu edebilmek adına Harakani Vakfı olarak bir çalışma başlattık ve bu çalışmaları bundan sonraki süreçte de elimizden geldiğince devam  ettirme kararı aldık. Bizlere yakınlık gösteren kurum müdürümüz ve çalışanlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Tüm İslam aleminin Ramazan bayramını Harakani Vakfı olarak şimdiden tebrik ediyoruz." ifadelerine yer verdi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.