SAĞLıK Haber Girişi : 25 Ağustos 2017 09:35

Harakani'nin Acil Röntgeni Kendi Acillik Oldu!

Harakani'nin Acil Röntgeni Kendi Acillik Oldu!
Kars Harakani Devlet Hastanesinin acil röntgeni neredeyse 15 gündür arızalı durumda.
Kars Güncel (ÖZEL HABER)- Kars Devlet hastanesinde gün geçmiyor ki bir olumsuz durumla karşılaşılmasın. En son hastanenin çatısının uçması ile gündeme gelen Kars Harakani Devlet Hastanesinde bulunan Acil Röntgen servisinin nerdeyse 15 gündür arızalı olması "Acil Röntgenin Kendi Acillik Olmuş" dedirtiyor.  

Kars Olay'a yoğun şikâyet mesajı atan vatandaşlar gönderdikleri maillerde Kars Harakani Devlet Hastanesinin acil servisi için kullanılan röntgenin arızalı olmasına büyük tepki gösterdiler.
Acil röntgen çektirmek için röntgen servisinin kapısına giden vatandaşlar hemen hemen 15 gündür ;"ÇEKİMLER POLİKLİİNİK RÖNTGENDE YAPILMAKTADIR ARIZALIDIR!!!" yazısıyla karşılaşıyorlar. 
Duruma tepki gösteren vatandaşlar "Her şeye para bulanlar acilin röntgeninin tamirine para bulamadılar mı? Neredeyse 15 gündür burası kapalı, yazık günah değil mi? Bu kadar sahipsizlik ve duyarsızlık sanırız ancak Kars'ta olur. Başka şehirlerde olsa aynı durumu bizlere reva görebilirler mi? Buradan yetkililere seslenmek istiyoruz. Kars sahipsiz değil ne gerekiyorsa biran önce acil servisinin röntgeni yapılsın. Zaten yeteri kadar hastanede sıra bekliyoruz birde şimdi röntgen arızası çıktı. Sadece bir röntgen çektirmek için arızanın giderilmesini kaç gün daha bekleyelim" dediler.
Ayrıca bu gün Sağlık Bakanlığı Kalite Kontrol Ekiplerinin Kars Devlet Hastanesinde kalite kontrolü yapıp acil röntgenin arızalı olmasına rağmen bu duruma görmezden gelmesi ise ayrı bir skandal konusu olmuş durumda.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.