SAĞLıK Haber Girişi : 08 Ağustos 2018 13:47

Kafkas Üniversitesi Araştırma Hastanesi Yenileniyor

Kafkas Üniversitesi Araştırma Hastanesi Yenileniyor
Kafkas Üniversitesi'nden Araştırma Hastanesi Acil Servisi'nin geçici süreliğine hizmet dışı kalması hakkında açıklama yapıldı.

Kars Güncel- Kafkas Üniversitesi'nden yapılan yazılı açıklamada; Kafkas Üniversitesi Tıp Fakültesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nin 2017 yılında başlatılan ancak eksik kalan genel bakım ve tadilat çalışmalarına Kars Milletvekili Sayın Ahmet Arslan’ın girişimleriyle hastaneye aktarılan kaynak sayesinde 1 Ağustos 2018 tarihinde başlanıldı. Kurulduğu günden beri tadilat yapılamayan hastane Acil Servisi de bu kapsamda 18 Ağustos tarihine kadar geçici olarak kapatılarak kapsamlı bir bakım onarıma alındı. Bu tarihler arasında ise hastanemize 112 aracılığı ile hasta kabulüne devam edilmektedir.  Aynı zamanda yatan hasta servisleri de dahil olmak üzere eksik kalan birimlerin tadilatı da başlatılmış olup bölge halkına daha iyi ve kaliteli hizmet verilmesi amaçlanmaktadır.   

Hastanemizin her türlü ihtiyacında desteklerini esirgemeyen Kars Milletvekilleri Sayın Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç'a, Kars Valisi Sayın Rahmi Doğan’a, Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Sami Özcan’a, AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın’a, Genel Sekreterimiz Sayın Doç. Dr. Alpaslan Yüce’ye, Tıp Fakültesi Dekanımız Sayın Prof. Dr. Kemal Sarıca’ya şükranlarımızı sunar teşekkürü borç biliriz." denildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Dabi 01 Ocak 1970 02:00

    Inşaat araştırma ve uygulama hastanesi

  • karsli 01 Ocak 1970 02:00

    karsta iki hastane var.universite hastanesi 18 yas altina acilde bakmiyor.yazik il sağlik mudurlugu bi karsin sağlik sorununu cozemedi.ne is yapiyor bu il sağlik cok merak ediyorum.onca adam odalarda oturuyor...