YAŞAM Haber Girişi : 16 Nisan 2019 14:06

Kafkas Üniversitesi Atlı Spor Kulübü Hizmete Açıldı

Kafkas Üniversitesi Atlı Spor Kulübü Hizmete Açıldı
Kafkas Üniversitesi Atlı Spor Kulubü binicilik eğitim faaliyetlerine başladı.

Kars Güncel-Kafkas Üniversitesi Atçılık, Atlı Sporlar ve Hippoterapi Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezinin (ATAUM) desteği ile Atlı Spor Kulubü bünyesinde gerçekleştirilen binicilik eğitim faaliyetlerinde kullanılmak üzere Eskişehir Osman Gazi Üniversitesi Mahmudiye Meslek Yüksekokulu ile yapılan ikili işbirliği anlaşması çerçevesinde kulübe  kazandırılan atlar için “İsim Verme Seremonisi” düzenlendi.

Düzenlenen seremonide Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Kapu, kulüp üyesi öğrencilerden kulübe katılan atlar hakkında bilgi alarak bireysel kimlik kayıt ve isim belgelerini verdi. Ayrıca yapımı planlanan ATAUM Kapalı Manej projesinin bir an önce hayata geçirilmesi için çalışmaların sürdüğünü belirten Rektörümüz, öğrencilerimize ve personelimize destek vermeye devam edeceklerini belirterek binicilik kulübü faaliyetlerinde başarılar diledi.

Kafkas Üniversitesi Rektörlük binası önünde düzenlenen seremoniye, Rektör Prof. Dr. Hüsnü Kapu, Genel Sekreterimiz Doç. Dr. Alpaslan Yüce, Atlı Spor Kulübü kurucu üyesi Prof. Dr. Zati Vatansever, ATAUM Müdürü ve Atlıspor Kulübü faaliyetlerinden sorumlu Dr. Öğr. Üyesi Celal Şahin Ermutlu, idari personel ile kulüp üyesi öğrenciler katıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.