KARS Haber Girişi : 06 Aralık 2019 16:20

Kafkas Üniversitesi'nde İnsan Sağlığını Tehdit Eden Görüntüler

Kafkas Üniversitesi'nde İnsan Sağlığını Tehdit Eden Görüntüler
Kafkas Üniversitesi'nde çekilen görüntülerde öğrenci ve personellerin yemek yedi tabaklardan kedi ve köpeklerin yemek yemesi tepkilere neden oldu.
Kars Güncel- Kars'ta bu kadarı da olmaz denilen görüntülere bir yenisi daha eklendi. Öğrenciler tarafından sosyal medya hesaplarında fotoğraflara tepki yağıyor.

İddiaya göre Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Veteriner Fakültesi'nde öğrenci ve personelin yemek yediği tabaklar ve yemeklerin konulduğu büyük kaplarda kedi ve köpeklerde yemek yiyor. Öğrenciler tarafından çekilerek sosyal medyaya atılan fotoğraf ve videolara tepkiler artarak devam ediyor.

Edinilen bilgiye göre görüntüleri sosyal medyadan gören üniversite yetkilileri durum hakkında gerekli incelemeyi başlatarak gün içerisinde denetimde bulundular. Öğrenciler sokak hayvanlarının da beslenmelerine yönelik artık yemeklerin değerlendirilmesi talebinde de bulundular. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Kader Dal 01 Ocak 1970 02:00

    Bunlara en yakın zamanda müdahale edilmezse ülkenin en yetkili çalışanlarına durumu en açık şekilde ileticeğiz