EĞITIM Haber Girişi : 10 Ağustos 2019 15:31

Kafkas Üniversitesi'nde Kişiye Özel Kadro'mu Açılıyor?

Kafkas Üniversitesi'nde Kişiye Özel Kadro'mu Açılıyor?
Kafkas Üniversitesi Rektörlüğü tarafından hazırlanan akademik personel alımının kişiye özel hazırlandığı iddiaları gündeme bomba gibi düşecek.

Kars Güncel- Kars gündeminin en detaylı haber sitesi olan Kars Olay Gazetesi'nde bugün manşetten yayınlanan haberde Kafkas Üniversitesi'ne akademik personel alımlarıyla alakalı olarak, üst düzey bir yöneticinin kişiye özel kadro açarak kızını öğretim üyesi yaptığı konusu gündeme bomba gibi düştü.

İşte Kars Olay Gazetesi'nde yayınlanan haber; "YÖK Uyarıyor Ama Üniversiteler Kişiye Özel İlanlara Devam Ediyor. Bunların bir örneyi de geçtiğimiz aylarda kişiye özel kadro ilanı açtığı iddia edilen Kafkas Üniversitesinde yaşandığı iddialarını Kars Olay çok kısa zamanda yazarak okuyucularına duyuracak. Kars Olay, Kafkas Üiversitesinde hangi üst düzey yöneticinin kişiye özel kadro açtırıp kızını öğretim üyesi yaptığını isim isim en kısa zamanda ayrıntılarıyla birlikte yazacak....

BİZİ OKUMAYA DEVAM EDİN...."

Kaynak: Kars Olay

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.