GÜNDEM Haber Girişi : 02 Kasım 2018 11:14

Kafkas Üniversitesi Rektörlüğü’ne Aday Olan O İsimler

Kafkas Üniversitesi Rektörlüğü’ne Aday Olan O İsimler
Kars’ta 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Kars’tan Belediye Başkanlığı’na talip olanlar konuşulurken, eğitim camiasının gündemi ise bu sıralar Kafkas Üniversitesi Rektörlüğü’ne aday olan isimleri konuşuluyor.

Kars Güncel-Kafkas Üniversitesi Rektörlüğü ve 18 üniversite için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,  31 Ekim'e kadar başvurularını yapan adaylar arasından atama yapacak. Kafkas Üniversitesi Rektörlüğüne ise birçok ismin YÖK’e başvurduğu öğrenildi. Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı (YÖK), 18 üniversiteye rektör ataması yapılacağını duyurmasının ardından Kafkas Üniversitesi Rektörlüğü için ise birçok ismin YÖK’e adaylık başvurusu yaptığı öğrenildi. 
 

İŞTE REKTÖRLÜK İÇİN YÖK'E BAŞVURAN O ADAYLAR
Kafkas Üniversitesi Rektörlüğü için YÖK’e resmen başvuru yapan adaylar ise şu isimlerin olduğu öğrenildi. Cevdet Bozkuş, Kerem Karabulut, Ali Osman Engin, Hüsnü Kapu, Muzaffer Alkan, Omur Deveci, Engin Kılıç, Mithat Şahin

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.