EĞITIM Haber Girişi : 11 Eylül 2017 17:15

Kafkas Üniversitesi Yeni Öğrenciler İçin Tanıtım Standı Kurdu

Kafkas Üniversitesi Yeni Öğrenciler İçin Tanıtım Standı Kurdu
Kafkas Üniversitesi (KAÜ)'de yeni gelen öğrenciler için tanıtım ve bilgilendirme standı açtı.
Kars Güncel- Üniversite yerleştirme tercihlerinin açıklanmasının ardından Kars Kafkas Üniversitesi, Kars'a gelen öğrenciler ve aileleri için tanıtım ve bilgilendirme stantları açtı.
Ayrıca şehrin farklı yerlerine astığı billboardlar ile öğrencilere Kars Kafkas Üniversitesi'ne hoş geldiniz diyerek mesaj verdi.

Kafkas Üniversitesi, 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı üniversite kayıt döneminde KAÜ'ye kayıt yaptırmak için gelen öğrenciler ve ailelerine Kars'la ile ilgili geniş bilgiler vererek öğrencilere çeşitli bilgilendirmeler yapıldı.

Kars Harakani Havalimanı ve Kafkas Üniversite Kampüsü içerisinde kurulan stantlarda bulunan görevliler, Kars'la ilgili, üniversite hakkında ve yeni öğrencilerin merak ettiği tüm bilgileri paylaşarak, Kars'ı tanımaları için bilgi paylaşımının yapılmasının yanı sıra , öğrencilerin beklentileri, istek ve önerileri de kayıt altına alınarak değerlendiriliyor.

Kafkas Üniversitesi'nin tanıtım standını ziyaret eden öğrenciler böyle bir hizmet yapıldığı için teşekkür ettiler.

 

 

 

       

   

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.