ASAYİŞ Haber Girişi : 15 Kasım 2017 21:35

Kafkas Üniversitesi'nde Özel Güvenlikler Eylem Yaptı

Kafkas Üniversitesi'nde Özel  Güvenlikler Eylem Yaptı
Kafkas Üniversitesi'nde görevli Özel Güvenlik Görevlileri işten çıkarılınca eylem yaptı.
Kars Güncel-Kafkas Üniversitesi'nde görev yapan özel güvenlik görevlileri, hizmet alım ihalesinin kazanan firmanın iddiaya göre FETÖ/PDY ile iltisaklı olduğu gerekçesi ile İçişleri Bakanlığı tarafından  Özel Güvenlik Lisansının iptal edilmesi ile bugün işlerine son verildiğinden dolayı eylem yaptı.

KAÜ Rektörlük Binası önünde toplanan özel güvenlik görevlileri edinilen bilgiye göre, hizmet alım ihalesini kazanan Ankara Özel Güvenlik isimli firmanın, İçişleri Bakanlığı tarafından Özel Güvenlik İzin Belgesi Lisansının iptal edilmesi ile, firma bünyesinde hizmet alım yolu ile istihdam edilen özel güvenlik görevlilerinin işine akşam saatlerinde son verildi. Kampüs içerisinde toplanan özel güvenlik görevlileri firma tarafından yaşatılan bu sorundan dolayı mağdur olduklarını ifade ederken, polis ekipleri güvenlik tedbirleri aldı.

Özel Güvenlik görevlilerinin işlerine son verilmesiyle birlikte Kafkas Üniversitesi içerisinde özel güvenliklerin olmaması ise olayın ciddiyetinin başka bir boyutu. Bu durumda gerek üniversite öğrencilerin can ve mal tedbiri gibi konularda sorunların yaşanıp yaşanmayacağı ise merak edilenler arasında.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Avukat 01 Ocak 1970 02:00

    FETÖ/DPY DEĞİL KCK ve adamlar şirket beraat almış

  • güvenlik 01 Ocak 1970 02:00

    çocuklarımız akşamdan beri ağlıyor bize yazık değil mi akşam olmuş geliyorsunuz işten çıkarıldınız Allaha revamı kım verecek hesabını

  • Ali Can DALMIS 01 Ocak 1970 02:00

    cunku kadro verilecekti guvenlikcilere jendi yalakalarini alacaklar zulme susan dilsiz seytandir fetoymus fetonunde fetocununde ulan asgari ucretle calisan teroristmi olur