ASAYİŞ Haber Girişi : 21 Haziran 2018 14:13

Kağızman’da Feci Kaza 1 Ölü, 5 Yaralı

Kağızman’da Feci Kaza 1 Ölü, 5 Yaralı
Karsın Kağızman ilçesinde yaylaya giden bir aileyi taşıyan traktörün devrilmesi sonucu aynı ailen 1 kişi yaşamını yitirirken, 5 kişide yaralandı.
Kars Güncel- Karsın Kağızman İlçesi Çayazarası (Zeraphane) Köyü yaylasına gitmekte olan Vural ailesinin bindiği traktör devrildi. Meydana gelen kazada römork ve traktör arasına sıkışan (50 ) Hakkı V. ,  (38) Memduh V., (60) Kıyasettin V., (40) Fehmi V., (18) Sinan V. İle (16) Barış D.  kazada yaralandı. Kazayı gören köy sakinlerinin yaptığı müdahale sonrası olay yerine çağrılan sağlık ekipleri ambulansla römork ile traktör arasında sıkışan Hakkı V. ile diğer 5 yaralıyı Kağızman İlçe Devlet Hastanesine kaldırdı.

Hastanede tedavi işlemleri yapılan yaralılardan Hakkı V. yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kazada yaralanan ve sağlık durumları ağır olan Kıyasettin ile Fehmi V.’nin yapılan müdahalelerin ardından ambulansla Kars Harakani Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Ölü ve yaralıların olduğu kaza sonrasında Kağızman İlçe Devlet Hastanesi’ne giden diğer aile fertleri ise sinir krizi geçirdi.

Haberin Videosu


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.