ASAYİŞ Haber Girişi : 17 Temmuz 2019 23:51

Kağızman'da Meydan Muharebesi Gibi Kavga: 2'si Ağır 14 Yaralı

Kağızman'da Meydan Muharebesi Gibi Kavga: 2'si Ağır 14 Yaralı
Bu gün Kars'ın Kağızman ilçesi Kömürlü Köyünde iki aile arasında yaşanan kavgada 2'si ağır toplam 14 kişi yaralandı.

Kars Güncel- Edinilen bilgiye göre bu gün akşam saatlerine Kars'ın Kağızman ilçesi Kömürlü köyünde daha önceden muhtarlık yüzünden husumet bulunan iki ayrı aile arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışmanın büyümesiyle olay 2 aile yakınlarının karışmasıyla birlikte kısa sürede silah, taş, sopa ve bıçaklı kavgaya dönüştü. Adeta meydan muhaberesine dönen kavgada 2'si ağır ağır 14 kişinin yaralandığı öğrenildi. 

Kavga ihbarının alınması üzerine Kömürlü yerine çok sayıda güvenlik ve sağlık ekibi sevk edildi. Güvenlik güçleri Kömürlü köyünde zırhlı araçlarla önlem aldığı, yaralıların ise 112 ekiplerince Kars Harakani Devlet Hastanesi ve Kafkas Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine sevk edildikleri öğrenildi. Meydan muharebesi gibi olan kavgada toplamda 14 yaralıdan 2'sinin hayati tehlikesinin olduğu öğrenilirken, olayla ilgili güvenlik güçlerinin soruşturmasının sürdüğü öğrenildi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.