EĞITIM Haber Girişi : 25 Ekim 2018 12:28

Kağızman’ın Eğitimdeki Gurur Tablosu Göğsümüzü Kabarttı

Kağızman’ın Eğitimdeki Gurur Tablosu Göğsümüzü Kabarttı
Kars’ın Kağızman ilçesinde eğitim-öğretim alnındaki başarı ilçe halkını ve öğrenci velilerini mutlu etti. 65. Dönem ulaştırma bakanı Ahmet Arslan’ın eğitim alnında verdiği destek ise bu dönem özellikle kendini göstererek meyvelerini vermiş oldu.

Kars Güncel-Kars’ın Kağızman ilçesinde eğitim gören yüzlerce öğrencinin Türkiye’nin çeşitli illerindeki üniversitelere ve fen liselerine yerleşmesi ilçe halkını sevindirirken son 10 yılın en büyük başarısını bu dönem yakalayan Kağızman Kars genelinde birinci olurken birçok alanda başarı elde etmesi ilçedeki herkesi sevince boğdu.
Gerek üniversite gerek fen liselerine yüzlerce öğrenci yerleşmesi ise öğrenci velilerin yüzünü güldürürken, geçen dönem özelikle il genelinde 65. Dönem Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan tarafından yapılan eğitim materyalleri desteği neticesini gösterdi birçok vatandaş Bakanımıza teşekkür ederiz yapılan yeni okullar ve eğitim alanında öğrencilerimize verdiği desteklerle çocuklarımız başarı elde etti diye konuştular.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • suat Kaya 01 Ocak 1970 02:00

    aman ne başarı ,ne başarı.Türkiye genelinde eğitim dip yapmış ,Rakamlar mı yalan yoksa siz mi yalan söylüyorsunuz . asılan listeler iyi irdelenirse gerçek ortaya çıkar. kendi kendinizi kandırmayın.