KÜLTÜR-SANAT Haber Girişi : 11 Eylül 2017 11:32

Kars, Ardahan ve Iğdır Tanıtım Günlerine Davet

Kars, Ardahan ve Iğdır Tanıtım Günlerine Davet
Kars, Ardahan ve Iğdır Tanıtım Günleri 14-17 Eylül tarihleri arasında Ankara Kültür Merkezinde Bakan Ahmet Arslan'ın katılımlarıyla bu sene üçüncüsü gerçekleştirilecek.
Kars Güncel-Kars, Ardahan, Iğdır Federasyonu Genel Başkanı Erdoğan Yıldırım, Ankara Kültür Merkezi'nde 14-15-16-17 Eylül tarihlerinde 3'ncüsü gerçekleştirilecek olan Kars Ardahan Iğdır Tanıtım Günlerine tüm Kars, Ardahan ve Iğdırlıları davet etti.

Ankara'da 3.'ncüsünü Gerçekleştireceğimiz Kars Ardahan Iğdır Tanıtım Günlerine tüm halkımızı davet ediyoruz.

Tanıtım günlerinde Kars, Ardahan ve Iğdır'ın tarihini, kültürünü, ekonomisini, turizmini, ticaretini, Kars'ın manevi sahibi olan Şehit Ubul Hasan Harakani Hazretlerini, sporunu, şehirlerimizin etini, sütünü, peynirini, meyvesini; Sarıkamış'ı, Iğdır Tuz Mağarasını, Anı Ören Yeri'ni, Iğdır Ovasını, Ardahan'ın yaylalarını tanıtacağız. Kağızman'ın uzun elması, dutu, Iğdır'ın Kayısısı, Ardahan'ın damal bebekleri, bölgenin balı ve daha bir çok özelliğini Ankara'da ziyaretçilerimizle buluşturacağız.

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Sayın Ahmet Arslan'nın açılışını yapacağı tanıtım günlerine; Valilerimiz, Belediye Başkanlarımız, Kaymakamlarımız, Turizmcilerimiz, STK'ların temsilcileri ve yönetimleri, Ticaret ve Ziraat odalarımız, tüm kamu kurum ve kuruluşlarımız, Üniversitelerimiz de katılacak. Kars, Ardahan ve Iğdır'ın her yönüyle tanıtılacağı ve temsil edileceği tanıtım günlerine tüm bölge halkını, Türkiye ve Avrupa'daki tüm hemşehrilerimizi davet ediyoruz.  

Emeği geçen Sayın Bakanımıza, Kars, Ardahan ve Iğdır'ın Valilerine, Milletvekillerine, İl Başkanlarına, Belediye Başkanlarına, Rekörlere, Kaymakamlarına, Kültür Müdürlerine, İşadamlarına, STK'ların başkan ve yönetimlerine, Ziraat ve Ticaret Odası Başkanlarına, Yerel Basınımıza, Esnafımıza, turizimcilerimize, spor camiasına, tüm dernek başkanlarımıza, Federasyonumuz yönetimine teşekkrür ederim.

Saygılarımla

KAI FEDERASYONU GENEL BAŞKANI

ERDOĞAN YILDIRIM


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.