SPOR Haber Girişi : 20 Ekim 2019 17:57

Kars 36 Spor Erzincan Ulular Sporu 1-0 Yendi

Kars 36 Spor Erzincan Ulular Sporu 1-0 Yendi
Bölgesel Amatör Ligi 5. hafta 3. grup karşılaşmalarında Kars 36 Spor kendi evinde Erzincan Ulular Sporu 1-0 yenerek galibiyete ulaştı.
Kars Güncel- Kafkas Üniversitesi Aba Müslüm Güven Stadyumu'nda BAL Ligi 5. hafta 3. Grup karşılaşmasında bugün 14:00'da Kars 36 Spor ile Erzincan Ulular Spor karşılaşması gerçekleştirildi.

Kars 36 Spor maçını izlemek için 65. Dönem UDH Bakanı AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, TBMM Tarım ve Köyişleri Komisyon Başkanı AK Parti Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç, Kars Valisi Türker Öksüz, KAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Kapu, AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, kulüp yönetimi, taraftarlar ve seyirciler katıldı.

Hakem Murat Ercan'ın işareti ile başlayan karşılaşmada sık sık ataklar gerçekleşirken karşılaşma Kars 36 Spor'un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. Karşılaşmada son düdüğün çalması ile birlikte taraftarlar galibiyet coşkusunu yaşamaya başladı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Karsspor 01 Ocak 1970 02:00

    Sayın akp yönetimi ve yanındakiler. Galibiyette gösterdiğiniz resimdeki poz gibi desteklerinizde bekliyoruz. Mağlubiyet zamanı da yanında olunuz.