SPOR Haber Girişi : 26 Şubat 2019 11:11

Kars 36 Spor İçin Destek Kampanyası Başlatıldı

Kars 36 Spor İçin Destek Kampanyası Başlatıldı
Kars'ta imkansızlıklar içerisinde bir çok başarıya imza atan Kars 36 Spor için Harbiler taraftar grubu destek kampanyası başlattı.

Kars Güncel- Kars'ta futbolda şehrimizin temsilcisi olan ve maddi imkansızlıklara rağmen bir çok başarıya imza atan Kars 36 Spor'un içerisinde bulunduğu maddi sıkıntılar nedeniyle yardım kampanyası başlatıldı.

Grubun sosyal medya hesaplarında yapılan paylaşımlarda;Karslıyım diyen bu kampanyadan geri kalmasın kulübümüz çok zor durumda hep beraber birlik olalım az çok demeyelim bu kampanyada benimde katkım olsun diyorsan hesap numarası burda" ifadeleri kullanıldı.


Bir başka paylaşımda ise "Büyük Karsspor Taraftarına!!!! bilindiği üzere takımımız şuan için biraz sıkıntı yaşamakta hocalarımızın ve takımdaki karsspor emekçisi futbolcu kardeşlerimizin çabalarını gördükten sonra biz büyük karsspor taraftarına da. görev düştüğünün farkına vardık ve emınızkı bu cagrımıza türkiyenin dört bir yanında yaşayan halkımızında duyarsız kalmayacağindan eminiz. çünkü gecmistede zor zamanlarımızda adeta hızır gibi yetişen büyüklerimizin bu konuda da duyarlı olacağının farkındayız., az yada çok demeden damlaya damlaya göl olur misali. haydi şimdi ayağa kalkma zamanı. not:bu kampanyaya taraftarın başlatmış olduğu bi kampaya olup kampanyada toplanan meblağı tesis ve futbolcu giderlerine açık ve şeffaf bir şekilde kullanılacaktır.... saygılarımızla harbiler 36 taraftar grubu...." denilerek kedini Kars'a ve Karsspora gönülden bağlı vatandaşlardan destek istediler.


Sizde destek olmak istiyorsanız hesap numaraları;

(Vakıfbank )Hesap No: 00158007307073498

İban No: TR 150001500158007307073498

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.