SPOR Haber Girişi : 16 Kasım 2017 19:15

Kars 36 Spor Kulübü Başkanı Muharrem Yıldız Sitem Etti

Kars 36 Spor Kulübü Başkanı Muharrem Yıldız Sitem Etti
Kars 36 Spor Kulübü Başkanı Muharrem Yıldız, facebok hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Kars 36 Spor'a verilen destek sözlerinin yerine getirilmemesi konusunda sitem etti.
Kars Güncel-Kars 36 Spor Kulübü Başkanı Muharrem Yıldız, facebok hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Kars 36 Spor'a verilen destek sözlerinin yerine getirilmemesi konusunda sitem etti. 
Başkan Yıldız paylaşımında; "Kiymetli hemşerilerim ben,sporcularım ,teknik heyet ,Kulübü ve Kars'ımızı dünyaya tanıtmak ve Kars sporu hak ettiği yere taşımak icin üzerimize düşen sorumluluğumuzun bilincinde olup,gereğini yapıyoruz.Şimdi sıra sizde. Sayın Valim,sayın Belediye Başkanım,sayın milletvekillerim ve kiymetli işadamı hemşehrilerim daha neyi bekliyorsunuz.böyle uzaktan seyrederek sıkıntılar içinde ve tek başına bir kişinin omuzlarında olan bir kulüpten, başarı bekleyip aynı zamanda seyirci kalmanız vicdanınıza sığıyormu ? DESTEK ZAMANI DEĞİL Mİ ?" dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.