KARS Haber Girişi : 19 Ekim 2016 00:02

Kars 'Seksenler' Dizisiyle TRT 1 Ekranlarından Türkiye Tanıtıldı

Kars 'Seksenler' Dizisiyle TRT 1 Ekranlarından Türkiye Tanıtıldı
TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve sevilerek izlenen Seksenler dizisi bu haftaki bölümünde Kars ve Kars halkı tüm güzelliği, saflığı, doğallığı ve içtenliği Kars'lı Sedo ile tüm Türkiye'ye tanıtıldı.

Kars Güncel- (Kars Güncel-Özel) TRT televizyonlarında yayınlanan ve büyük beğeni gören, "Seksenler" dizisinin" bu hafta ki bölümünde hemen hemen hepimizin tanıdığı "Kars'lı Sedo" karakterini yaratıp oynayan,
Doğukan İnceli oldu. Komedi alanında çeşitli eserlere imza atan İnceli tüm Türkiye'de sevilerek izlenen Seksenler dizisinde "Kars'lı Teci" tiplemesiyle ekranlara gelecek. 

Doğukan İnceli'nin canlandırdığı Kars'lı Teci tiplemesinde özellikle Terekeme/Karapapak şivesi, samimi ve doğallığıyla adeta diziye renk kattı. Dizide Erzurum'lu olup Bekçi Bekir tiplemesini yapan Hacı Ali Konuk ile Kars ve Erzurum atışması ise izleyenleri kahkahaya boğdu.

Kars'lı Teci tiplemesini yapan İncili hem Kars'a ait yöresel ürünlerin tanıtımını yapmakla birlikte izleyenleri adeta Kars'ı ziyaret edip görmeleri konusunda önerileride dikkatlerden kaçmadı.

Kars Güncel Ailesi olarak Kars'lı hemşehrimiz Doğukan İnceli'ye icra ettiği her sanatta hayat boyu başarılar dileriz. 










Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.