KARS Haber Girişi : 05 Aralık 2018 16:52

Kars'a Beklenen Kar Yine Gelmedi

Kars'a Beklenen Kar Yine Gelmedi
Karlar ülkesi olarak vatandaşlar tarafından isimlendirilen Kars aralık ayının ilk haftası olmasına rağmen beyaz gelinliğini giyemedi. Bugün karla karışık yağmur etkili olurken akşam saatlerinde tekrar başlayabileceği belirtildi.
Kars Güncel- Kars'ta beklenen kar yağışı kendini gösterdi. Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü'nün hava tahmin raporunda bildirdiği gibi kent merkezinde karla karışık yağmur görülürken, yüksek kesimlerde ise kar yağışı etkili oldu.
Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü'nden yayınlanan son hava tahmin raporunda; Yapılan son değerlendirmelere göre: Bölgemiz genelinde havanın Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar Erzurum, Erzincan, Kars, Ağrı ve Iğdır çevrelerinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Erzincan, Iğdır il geneli ile Erzurum ilinin kuzey kesimlerinde yağmur, diğer yerlerde sabah saatlerinde kar yağışlı, zamanla karla karışık yağmur ve yağmurlu olacağı bekleniyor." denildi.
Haberin Videosu
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.