YAŞAM Haber Girişi : 18 Mayıs 2018 16:51

Kars'a Gençlik Eğitim Merkezi Yapımı İçin İmzalar Atıldı

Kars'a Gençlik Eğitim Merkezi Yapımı İçin İmzalar Atıldı
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın daha önce yapılacağını açıkladığı ve Kars Valiliği tarafından yer temini sağlanan Gençlik Eğitim Merkezi için Kars Valiliği ve PTT Genel Müdürlüğü arasında yapım protokolü bu gün imzalandı.

Kars Güncel-Kars Valiliği makamında Kars Antlaşmasının imzalandığı tarihi masada gerçekleşen imza protokolünde konuşan Kars Valisi, ilimizde hayata geçecek olan her projede maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ a teşekkürlerini ileterek, güzel bir yatırımın hayata geçmesi için bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti belirtti.
 
Konuşmasında, yapılacak olan Gençlik Eğitim Merkezi hakkında açıklamalar yapan  Vali Doğan, projenin Kars'a hayırlı uğurlu olması dileği ile emeği geçenlere teşekkürlerini iletti. 
 
Vali Doğan'ın konuşmasının ardından konuşan Bakan Arslan, Kars ile ilgili projelerin hızla neticelenmesi adına özveri ile çalışan Kars Valisi Rahmi Doğan'a teşekkürlerini iletti. Ülkemizin köklü kurumlarından olan PTT’nin 178 yaşında olduğunu ve hızla büyüyerek 5 bin işyeri 42 bin çalışanı ile bir dünya markası haline geldiğini söyledi. 
 
Konuşmasında PTT’nin eğitime verdiği desteklere değinen Bakan Arslan, bu amaçla PTT Genel Müdürlüğü ile Kars Valiliği arasında imzalanan protokol Kars'a kazandırılan Gençlik Eğitim Merkezi’nin hayırlı olması dileğinde bulunarak emeği geçenlere teşekkürlerini iletti. 
 
Bakan Arslan konuşmasının ardından Kars Valisi Rahmi Doğan ve PTT Genel Müdürü Kenan Bozgeyik arasında protokol imzalandı.
 
Protokolün imzalanmasının ardından  Bakan Arslan, Vali Doğan ve diğer protokol ile birlikte Ebul Hasan Harakani hazretlerinin türbesini ziyaret ederek duada bulundu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.