ASAYİŞ Haber Girişi : 25 Ocak 2019 13:35

Kars'a Uyuşturucu Getirenlere Operasyon 8 Gözaltı

Kars'a Uyuşturucu Getirenlere Operasyon 8 Gözaltı
Kars'ta Iğdır ve Ağrı illerinden uyuşturucu madde getirenlere Kars İl Jandarma Komutanlığı tarafından operasyon düzenlendi. Operasyonda 8 kişi gözaltına alındı.

Kars Güncel- Kars İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ve Dağpınar Jandarma Karakol Komutanlığınca uyuşturucu ticareti yapanlara yönelik operasyon düzenlendi. Operasyon hazırlıkları aşamasında E.Ö., A.K., E.T., T.O., E.S., M.K., S.G., E.Ö. ve İ.U. isimli şahısların Iğdır ve Ağrı’dan Kars’a uyuşturucu madde getireceklerinin tespit edilmesiyle birlikte güvenlik güçlere operasyon için düğmeye bastı.

Jandarma ekiplerinin çeşitli tarihlerde yaptığı 8 ara yakalama ile toplamda 86,35 gram Metanfetamin adı verilen uyuşturucu madde, 3,75 gram Skunk uyuşturucu madde, 1 adet 12 Kalibrelik av tüfeği, 1 adet kuru sıkı tabanca ve 1 adet 9 mm ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Öte yandan Jandarma ekiplerinin Kars ve Ağrı’da yaptığı eş zamanlı operasyonda şüphelilerden E.Ö., A.K., E.T. ve S.G. yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheliler arasında bulunan İ.U., tüm aramalara rağmen yakalanamadığı öğrenildi. T.O., E.S., M.K. ve E.Ö. isimli şüpheliler ise ifadelerinin ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Olayla ilgili tahkikat devam ediyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.