YAŞAM Haber Girişi : 06 Mayıs 2018 23:22

Kars'a Yeni Bir Park Alanı Kazandırılıyor

Kars'a Yeni Bir Park Alanı Kazandırılıyor
Kars Kalesinin altında bulunan ve yine altından Kars çayının geçtiği alan için Kars Valiliği İl Özel İdaresi tarafından yeniden düzenleme çalışma başlatıldı.

Kars Güncel-Kaleiçi mahallesi Kars kalesinin eteklerinde bulunan ve yıllardır atıl durumda bekletilen o alana Kars Valiliği Kars İl Özel İdaresi tarafından çalışma başlatıldı. Kars Valisi Rahmi Doğan'ın Kars üzerinde kalıcı etkisi her geçen gün daha çok kendisini gösterirken yaz ayına girmemizle birlikte Kars için hazırlanan projeler bir bir hayata geçiriliyor. Özellikle Kars'a geldiği günden bu güne hiç durmadan çalışan Vali Doğan görünen o ki Kars'tan gitmeden daha çok etkileyici iz bırakacak. Özellikle Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ında tam desteğini alan Kars Valisi yine Kars için bir çalışma başlatarak şehirdeki insanlar gelip oturabilecekleri bir alan oluşturulması için kolları sıvadı. Kars kalesinin eteklerinde bulunan evlerin yıkılmasıyla birlikte kalenin çevresi açılmış ve Kars Kalesi o güzel görüntüsüne yeniden kavuşmasından sonra geriye kalan hemen kalenin altındaki ve yıllardır boş bekletilen alanın park olması için çalışma başlatıldı. 


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.