SİYASET Haber Girişi : 17 Haziran 2018 20:18

Kars AK Parti 24 Haziran İçin Tam Kadro Meydanlarda

Kars AK Parti 24 Haziran İçin Tam Kadro Meydanlarda
Kars'ta 24 Haziran seçimlerine sayılı günler kala AK Parti Kars Milletvekili Adayı Yunus Kılıç ve İl yönetim teşkilatı meydanlarda destek ziyaretlerini sürdürüyor.
Kars Güncel- 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için Kars AK Parti dur durak bilmeden seçim çalışmalarına devam ediyor.
Kars'ta AK Parti Milletvekili Adayı Yunus Kılıç ve il yönetimi köyleri ziyaret ederek vatandaşlardan 24 Haziran için desteklerini istedi. Köy ziyaretlerinde vatandaşlarla bir araya gelerek burada 24 Haziran'ın Türkiye için önemini anlatıp, Kars, ilçeleri ve köylerinde yapılan projeleri anlatarak, 24 Haziran sonrası için yapılacak olan projeler anlatılıyor.
Vatandaşların yoğun desteğinin olduğu köy ziyaretleri kapsamında bugün, Bozkuş, Tuygun, Benliahmet, Duraklı,  Kürekdere, Şahnalar ve Demirkent  köyleri ziyaret edildi. Ziyaretlerde AK Partinin Kars adayları Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, Yunus Kılıç ve Fettah Çetinkaya'ya vatandaşlar hizmetler için, istikrar için devam edilmesi gerektiğini söylediler.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.