SİYASET Haber Girişi : 12 Mayıs 2018 21:00

Kars AK Parti Aday Adayı İmbat Muğlu 'Türkiye Şahlanıyor'

Kars AK Parti Aday Adayı İmbat Muğlu 'Türkiye Şahlanıyor'
Kars AK Parti Aday Adayı İmbat Muğlu 'Türkiye Şahlanıyor'
Kars Güncel-24 Haziran 2018 Milletvekili Genel Seçimi Kars Milletvekili Aday Adayı olan Dr.İmbat MUĞLU’yu gazete yada köşe yazılarında anlatmak en zor iş olsa gerek. 
Üniversiteden sonra ŞANLI ORDUMUZUN Üniformasını giyerek meslek hayatına başlamış. Yıllarca hem yurtiçinde, hemde yurtdışında büyük başarılara imza atmış ve 2011 yılında TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ’nden malulen emekliye ayrılarak, İş dünyasına aile şirketi ile çok hızlı bir giriş yapan MUĞLU, Türkiye genelinde 1000’ den fazla konut üreterek Ülke ekonomisine ve istihdama katkı sağlamıştır. Halen inşaat ve eğitim sektöründe çok başarılı projelere imza atmaktadır. 
Aynı zamanda akademik alanda bir çok Üniversitede ders ve konferanslar vererek yarınlarımızın teminatı olan gençleri geleceğe ve topluma birer hayırlı birey olmaları için gecesini gündüzüne katmıştır. 
 FETÖ terör örgütünün 15 Temmuz’da yapmış olduğu hain darbeden  yıllarca önce “PARALEL DEVLET YAPILANMASI” ile ilgili 100’lerce köşe yazısı ve makale yazarak bu yapının kanlı ve kirli yüzünü ortaya çıkarmaya çalışmıştır. 
15 Temmuz Darbesi ile FETÖ terör örgütünün kahpeliklerini bütün dünyaya duyurmak için bir çok TV ve Radyo’da programlara katıldı yada program yaptı. 
Türkiye Cumhuriyeti’nin bekası için başlatılan “FIRAT KALKANI”ve “ZEYTİN DALI HAREKATI”nı anlatmak ve “MEHMETÇİK” e moral vermek için kah sınırda kah sınır ötesinde  bilgi ve tecrübelerini Canlı Yayınlara bağlanarak başta TRT olmak üzere birçok Televizyon’da saatlerce konuşmalar yaparak Milletimize ve Dünya’ya  Ordumuzun Sınır Ötesi Harekatlarındaki başarıları ile haklı gerekçeleri anlattı.Ayrıca PKK/YPG/PYD/FETÖ/DEAŞ ve diğer tüm maşa terör örgütlerinin bütün kirli çamaşırlarını ortaya çıkararak, belgelerle anlattı ve anlatmaya devam ediyor. 
Sadece adaylığı dönemimde KARS’a giden değil hep bir ayağı Kars’ta olan Dr.İmbat MUĞLU Kars’ın bilindik ve tanıdık bir yüzüdür. İlk defa Kars’ta Milletvekili Aday Adayı olan MUĞLU her seçim döneminde AK Davaya gönül veren AK KADROLARLA çalıştı. Özellikle 16 Nisan’da gerçekleştirilen Referandum seçiminde günlerce Kars’ta ev ev dolaşarak “EVET “ oylamasının gerekçelerini anlatarak “EVET” oy oranının yükselmesine büyük katkısı olmuştur. 
24 Haziran seçimleri içinde çoktan kolları sıvadı ve çalışmalara başladı. 
“KUTLU YÜRÜYÜŞ” te başarılar diliyorum
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • TENZİLE SANER 01 Ocak 1970 02:00

    imbat muğlu garibanların arsasının üzerine yatan vekalet vermişler satip parasını yiyen dolandırıcıdır

  • Adınız Soyadınız 01 Ocak 1970 02:00

    imbat muğlu garibanların arsasının üzerine yatan vekalet vermişler satip parasını yiyen dolandırıcıdır