SİYASET Haber Girişi : 14 Aralık 2018 14:52

Kars AK Parti Belediye Başkanlığı İçin Sahaya İndi

Kars AK Parti Belediye Başkanlığı İçin Sahaya İndi
31 Mart 2019 yılı Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti'den Kars Belediye Başkan Adayı gösterilen Avukat Ensar Erdoğdu dün havayolu ile Kars'a gelerek aday tanıtım programı yapılmıştı.

Kars Güncel- Dün görkemli bir törenle AK Parti Kars Belediye Başkan adayı Ensar Erdoğdu'yu kamuoyunun tanıtan AK Parti bu gün ise hiç zaman kaybetmeden kolları sıvayarak seçim çalışmalarına başladı. AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, AK Parti Kars Belediye Başkan Adayı Ensar Erdoğdu ve partililerle birlikte ilk olarak Kars Belediyesinin önünden geçerek çekilen fotoğrafta ise adeta AK Parti İlk Olarak Seçim çalışmalarına Belediyenin önden başladı dedirtti. AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın'ın paylaşmış olduğu fotoğraflara ise "Belediye Başkan Adayımız Av. Ensar Erdoğdu ile birlikte Bismillah diyerek sahalardayız. Rabbim muvaffak eylesin inşallah." notu düşüldü. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.