SİYASET Haber Girişi : 29 Haziran 2018 22:06

Kars AK Parti'de 2'nci Vekil Sevinci

Kars AK Parti'de 2'nci Vekil Sevinci
Kars AK Parti'de 24 Haziran seçim akşamı Kars'ta AK Parti'nin 2'nci milletvekili çıkarması parti binasında bulunanları sevince boğdu.
Kars Güncel- Kars AK Parti'de 24 Haziran seçim akşamı Kars'ta AK Parti'nin 2'nci milletvekili çıkarması parti binasında bulunanları sevince boğdu. Kars Olay ve Kars Güncel Gazeteleri olarak seçim sonuçlarının takip edildiği anlara ait görüntüleri sizlerle paylaşıyoruz.
Kars'ta 24 Haziran seçim akşamı sandıklarda oy kullanma işleminin bitmesinin ardından AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın seçim sonuçları il binasında partililerle birlikte an be an takip etti. Başkan Çalkın gerek bilgisayar başından genel merkezin sonuç takip sisteminden gerekse ilçe ilçe köy köy partili sandık görevlileri ile iletişim kurarak seçim sonuçlarını netleştirmeye çalıştı.
Sandık görevlilerine tek tek ulaşan Başkan Adem Çalkın sandıklardan gelen bilgileri parti binasında bekleyen partililer ile paylaştıkça slogan ve tekbir sesleri ile sevinç kutlamaları kameramızca kaydedildi.

KARS AK PARTİ'DE KUTLAMA 

Sonuçların öğrenilmesinin ardından İl Başkanı Adem Çalkın partililer ile kucaklaşarak sevinç gösterisinde bulundu. İl Binasında sevinç gösterileri devam ederken il binası önündeki grupta geçen her dakika daha da kalabalıklaşmaya başladı. 2. sıra milletvekili adayı olan Yunus Kılıç'ın salona girmesi ile birlikte coşku dahada arttı.

AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, Alemi İslama mübarek eylesin bu seçimi. Biz  bir sürü kirli ve gizli ittifakların senaryoların döndüğü bir ortamda Allaha Hamd olsun Türkiye genelinde Cumhurbaşkanımız ve bizde Kars'ta yine Allaha Hamd olsun oyumuzu koruyarak iki milletvekilini çıkarmanın sevincini yaşıyoruz. Emeği geçen başta Bakanımız Ahmet Arslan, milletvekili adaylarımız Yunus Kılıç, Fettah Çetinkaya, tüm ilçe teşkilatlarımız , kadın kollarımız , gençlik kollarımız, İl gene meclis üyelerimiz, belediye meclis üyelerimiz ve Ak davaya inanmış bütün dava arkadaşlarımızdan Allah razı olsun. Kars'ta zor bir seçimi Allaha hamdolsun alnımızın akıyla kazanmış olduk. Hepimiz için Allah hayırlı mübarek etsin , hayırlara vesile olsun." dedi.

Kars sokaklarında gece ilerleyen saatlere dek sevinç kutlamaları devam etti.
Haberin Videosu

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.