SİYASET Haber Girişi : 06 Mart 2018 16:05

Kars AK Parti'den Selim Çıkarması

Kars AK Parti'den Selim Çıkarması
Kars AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın ve yönetiminden Selim İlçesine çıkarma

Kars Güncel- AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, il yönetim üyeleri ile Selim İlçesi’ne çıkarma yaptı. Başkan Çalkın ve beraberindekiler Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun ve vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi. 

Ak Partili Belediyelerin vatandaşlara hizmet götürme noktasında ellerini değil vücutlarını taşın altına koyduğunu belirten Başkan Adem Çalkın, parti olarak Halka Hizmeti Hakka Hizmet olarak gören bir anlayışa sahip olduklarını belirterek, Selim İlçesinde gerçekleştirilen, devam eden ve planlanan projeler hakkında Belediye Başkanı Coşkun Altun'dan bilgiler aldı.

Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun ise İl Başkanı Adem Çalkın ve yönetiminin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Selim ilçemizde belediye olarak halkımızın hizmetine sunmak üzere planladığımız bütün projelere destek olan Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Kars Milletvekili Selahattin Beyribey ile bu projelerin takibi ve devamının sağlanması noktasında sunduğunuz katkılardan dolayı ilçemiz ve vatandaşlarımız adına teşekkür ediyorum. Selim İlçemizde halkımızın hizmetine sunacağımız projelerimiz aralıksız gerçekleştiriliyor, bizlerde bunun memnuniyeti ve gururunu yaşıyoruz. Her Şey Hizmetin En İyisini Hak Eden Selim İlçemiz ve halkımız için" açıklamasında bulundu.

Başkan Çalkın'ın Selim İlçesi ziyaretinde vatandaşlarla bir araya gelerek onların sorun, öneri ve isteklerini dinlediği ziyaret programına, AK Parti Kars İl Yönetiminden den Kadir Sarıdağ, Şener Günerhan, Muhammed Emin Haliloğlu ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Rıza 01 Ocak 1970 02:00

    Boş boş gezeceğinize şu karşın yolllarına bir el atsanız olmazmı. Yenişehir balçıktan geçilmiyor...güya bakanımız varrr...