SİYASET Haber Girişi : 12 Haziran 2018 00:40

Kars AK Parti Meydanları Boş Bırakmıyor

Kars AK Parti Meydanları Boş Bırakmıyor
AK Parti Milletvekili Adayları seçim koordinasyon merkezi programı doğrultusunda bugün kurum ziyaretleri yaparak kamu çalışanları ile bir araya geldi.
Kars Güncel- AK Parti Kars İl Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi programları kapsamında, Kars Milletvekili adayları, 24 Haziran seçimleri saha çalışmaları, merkez ve ilçe ziyaretleri ile kamu kurumları çalışanları buluşmaları devam ediyor.
İl Başkanı Adem Çalkın ve AK Parti Kars Milletvekili Adayı Yunus Kılıç kurum ziyaretleri kapsamında Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Milli Eğitim İl Müdürlüğü, SGK İl Müdürlüğü, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Defterdarlık, Anadolu Ajansı, PTT ve İl Sağık Müdürlüğü'nü ziyaret ederek kamu çalışanları ile bir araya geldi.
Kurumlarda görevli çalışanlarla bir araya gelen Başkan Çalkın ve Milletvekili Adayı Yunus Kılıç görevlilerle sohbet ederek, 24 Haziran'da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için desteklerini istediler.

Başkan Çalkın ve Milletvekili Adayı Yunus Kılıç Mahalleri Karış Karış Geziyor
24 Haziran seçimlerine Kars İL Başkanlığı olarak tüm kadroları ile mahalle ziyaretleri kapsamında mahalle sakinleri ile bir araya geliyor.
İl Başkanı Çalkın ve Milletvekili Adayı Yunus Kılıç Yenişehir Mahallesinde gerçekleştirdiği ev ziyaretlerinde AK Parti hükümeti döneminde yapılan hizmetleri, devam eden ve gerçekleştirilecek olan projeleri anlatarak , Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gerek ulusal gerekse dünya devletleri arasında vermiş olduğu mücadelenin önemini de vurgulayarak vatandaşlardan desteklerini istiyor.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Yasin 01 Ocak 1970 02:00

    Kamu çalışanlarını tehdit ediyor lar bize oy verin diye