SİYASET Haber Girişi : 07 Ekim 2017 16:22

Kars AK Parti'de Fitne Çıkarmak İsteyenlere Cevap Başkanlardan

Kars AK Parti'de Fitne Çıkarmak İsteyenlere Cevap Başkanlardan
Kars'ın sevilen siyasetçi ve iş adamlarından olan geçmişte AK Parti İl Başkanlığı görevini yapan Ali Şakir Yurdakoş ve Başkan Adem Çalkın'ın sosyal medya hesaplarında ki paylaşım, AK Parti Kars'ta fitne çıkarmak isteyenlere cevap niteliğinde.
Kars Güncel- Eski AK Parti Kars İl Başkanlığı görevini yürüten ve Kars'ın sevilen simalarından olan Ali Şakir Yurdakoş, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda ahde vefa konusunda vurgu yaparak, "Çok kıymetli Dostlarım Kardeşlerim Değerli Büyüklerim .Şahsım ve Rahmetli Babamla birlikte yaklaşık 70 yıldır bu şehirde esnaflık yaptık. Her türlü imkanlara rağmen bu şehri hiç terketmedik. Tabii bununla beraber esnaf kimliğim yanında siyasi bir kimliğimde var. Mensubu bulunduğum Ak Partide kuruluşundan beri görev yaptım hizmet etmeye gayret ettim. Partimiz beni Bu şehre İl Başkanı yaparak onurlandırmıştır. Görev yaptığım süre boyunca partimden aldığım terbiye gereği Partime ve KARS a hizmet etme gayreti içinde oldum . Tüm Kademelerdeki Arkadaşlarımla birlikte teslim aldığımız bu bayrağı dalgalandırmak için çaba harcadık . Tabii ki bu süre zarfın da bizim de hatalarımız olmuştur . Ama büyüğümüz küçüğümüz demeden özür diledik ve hatalarımızdan ders çıkardık . Tabiiki Ak Parti ve Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan dan aldığımız eğitim ve terbiye bunu gerektirir. İnanıyorum ki Ak Parti Bayrağı bu çizgide nesiller boyu dalgalanacaktır. Değerli Dostlarım Ak Partimizin ikinci düsturu VEFA dır. Partimize hizmet eden neferler olarak bayrağı devraldığımız arkadaşlarımıza vefa göstererek bu günlere geldik.Büyüklerimize her zaman saygılı olduk vefalı olduk.Fakat son zamanlarda hizmet etmekten gurur duyduğum Kars teşkilatım da her ne hikmetse şahsım ve bazı arkadaşlarım la ilgili bir dışlama istenmeme ve ötekileştirme hareketi başlamıştır. Şimdi sizlere soruyorum İl Başkanlığı yapmış bir kişinin İl kongre delegesi bile yazılmaması hangi amaca yönelik dir. Bu durumun vefa ve Ak parti ruhuna uygun olup olmadığını sizlerin takdirine sunuyorum .Unutulmamalıdır ki Ak Parti Hizmet Partisidir hiç kimse bunun aksini düşünmemelidir. SAYGILARIMLA" ifadelerini kullanarak yaptığı paylaşım sonrasında İl Başkanı Adem Çalkın ile birlikte olduğu fotoğraf karesini yine aynı hesaplarında paylaşarak adeta AK Parti Kars'ta fitne ve bozgunculuk çıkartmak isteyenlere gerekli cevabı verdi. Yapılan paylaşım ise sosyal medyada çok sayıda beğeni toplayarak, vatandaşların sevgisini ve teveccühlerini belirten yorumlar yapıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.