SİYASET Haber Girişi : 10 Kasım 2017 18:40

Kars AK Partide Görev Değişimi

Kars AK Partide Görev Değişimi
AK Parti Kars'ta yaklaşık üç yıldır Kadın Kolları Başkanlığı görevini yürüten Nurgül Güner, görevi Sevim Arslanoğlu'na devretti.
Kars Güncel- AK Parti Kars'ta yaklaşık üç yıldır Kadın Kolları Başkanlığı görevini yürüten Nurgül Güner, görevi Sevim Arslanoğlu'na devretti.
İl Başkanlığı'nda düzenlenen devir teslime AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, eski Kadın Kolları Başkanı Nurgül Güner ve göreve yeni atanan Sevim Arslanoğlu ile kadın kolları yönetim üyeleri ve partililer eşlik etti.
İl Başkanı Çalkın; "Nurgül hanım Üç yıldır görev yürütüyordu ,bu dava partisidir burada makamlar ve mevkiler önemli değildir. Kadın Kolları Başkanımız Nurgül hanım ile birlikte 7 haziran 1 Kasım 15 temmuz ve 16 nisan referandumun beraberce atlattık. 
İnsanların iyi günleri kötü günleri oluyor önemli olan sonuçtur. Allah'tan bundan sonraki yaşamında başarılarının devam etmesini diliyorum . Bundan önceki başkan ve yönetim kurulu üyelerimiz in olduğu gibi Nurgül Başkanında başımızın üzerinde yeri var. Genel merkezimizin kararlarını Allah hayırlara çıkarsın. Kadın Kolları Başkanlığı görevine yeni atanan Sevim hanım son üç yıldır birlikteyiz ve genel merkez tarafından bu göreve layık görüldü Allah hayırlı uğurlu etsin" dedi.

Kadın Kolları Başkanlığı görevini devreden Nurgül Güner; "27 şubat ta görev geldim. Göreve geldiğim günden beri parti yönetimi olarak hep birlikte görev aldık. Mahalle temsilcileri yönetim üyelerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bizler hep birlikte güzel çalışmalara imza attık. Allah bu göreve yeni atanan Sevim Arslanoğlu'na  da başarılar nasip etsin." dedi.

AK Parti Kars Kadın Kolları Başkanlığı görevine genel merkez tarafından atanan Sevim Arslanoğlu ise; "Değerli İl başkanım ve yönetimi ile birlikte uzun seneler berber çalıştık. Bu zamana dek çok zor süreçler atlattık. Yeni görevde bana destek veren başta Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a, Kars Milletvekili Selahattin Beyribey'e ve il başkanıma teşekkür ediyorum. 2019 yılı bizi bekliyor çok zorlu bir yıl olacak, bu davaya gönül vermiş tüm kardeşlerimden daha güzel çalışmalara hizmetlere ulaşabilmemiz adına desteklerini bekliyorum." ifadelerini kullandı. 


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.