YAŞAM Haber Girişi : 13 Temmuz 2018 18:03

Kars Ardahan Iğdır Kalkınma Vakfı'ndan Rahmi Doğana Ziyaret

Kars Ardahan Iğdır Kalkınma Vakfı'ndan Rahmi Doğana Ziyaret
Kars Ardahan Iğdır Kalkınma Vakfı yönetim kurulu üyeleri Kars Valisi Rahmi Doğan'ı ziyaret ederek 14 Temmuz Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan festivale davet ettiler.
Kars Güncel- Kars Ardahan Iğdır Kalkınma Vakfı yönetim kurulu üyeleri Kars Valisi Rahmi Doğan'ı ziyaret ederek 14 Temmuz Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan festivale davet ettiler. 
Vali Rahmi Doğan, Kars Ardahan Iğdır Kalkınma Vakfı Başkanı Zeki Yılmaz, Kars Dikme Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Aslan Öztürkler ile beraberlerindeki heyeti makamında kabul etti.
Ziyarette, konukları ile ilimiz tarım ve hayvancılık konuları hakkında bir süre görüşen Doğan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti.
Ziyarette, Kars Ardahan Iğdır Kalkınma Vakfı Başkanı Zeki Yılmaz, Kars Dikme Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Aslan Öztürkler 14 Temmuz 2018 günü Kars Dikme köyünde yapılacak olan Kaşar, Gravyer ve Kültür Festivali için Kars Valisi Rahmi Doğan'a davette bulundular.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.